Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Beyaz mayosuyla Instagram'da poz verdi... Eda Taşpınar, Mikonos müdavimi! - Magazin Haberleri
        1

        Eda Taşpınar (42), adını sır gibi sakladığı yeni sevgilisiyle birlikte tatil yapmaya devam ediyor. Müdavimi olduğu Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda keyifli vakit geçiren Taşpınar'dan yeni fotoğraf geldi.

        2

        Sosyetik güzel, beyaz mayosu, aynı renk kimonosu ve mavi kemeri ile objektif karşısına geçti. Sıcak havanın ve denizin tadını çıkaran Eda Taşpınar, bu kareyi de Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

        3

        Televizyon ve müzik dünyasının yıldızları, yaz aylarının gelmesiyle birlikte soluğu tatilde aldı. Ünlü isimler, renkli pozlarını da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

        4

        NURGÜL YEŞİLÇAY

        Nurgül Yeşilçay, sevgilisi Necati Kocabay ile birlikte Marmaris'te deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor. Kavurucu sıcaktan bunalan Yeşilçay, bikinisiyle objektif karşısına geçti. Uzandığı anları Instagram'dan paylaşan ve yüzünü de havluyla kapatan Nurgül Yeşilçay, gönderisine, "Çok sıcak!" notunu düştü.

        5

        EBRU ŞAHİN

        Kuzey Makedonya'da basketbolcu Cedi Osman ile nikah masasına oturan oyuncu Ebru Şahin de bikinisiyle objektif karşısına geçti.

        6

        Çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Şahin, paylaşımına "Gökyüzü ve yer arasında..." ifadelerini not düştü.

        7

        NİLPERİ ŞAHİNKAYA

        Nilperi Şahinkaya da tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Pembe bikinisiyle poz veren ünlü oyuncu, fotoğrafını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

        8

        HATİCE ŞENDİL

        Oyuncu Hatice Şendil de yapımcı eşi Burak Sağyaşar ile birlikte tatile çıktı. Denizin ve güneşin keyfini çıkaran Şendil, beyaz mayosuyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

        9

        YASMİN ERBİL

        Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, Çeşme'de tatil yapıyor. Yeşil bikinisini kot şort ile kombinleyen 26 yaşındaki Erbil, çekilen fotoğrafını "Ben galiba bu yaz Çeşme'ci oldum." ifadeleriyle yayınladı.

        10

        BURCU BİRİCİK

        Oyuncu Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin ile tatil yapmak için Yunanistan'ı tercih etti. Kırmızı renkte mayo giyen Biricik, eşinin objektifine verdiği pozu Instagram'dan paylaştı.

        11

        DİLAN ÇİÇEK DENİZ

        İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlilik hazırlığı yapan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sevgilisiyle tatil yapıyor.

        12

        Güneşin ve denizin tadını çıkaran Deniz, tatil pozlarını takipçileriyle paylaştı.

        13

        HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE

        Sezonu Bodrum'da açan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, mayokinisiyle objektif karşısında poz verdi.

        14

        MELİKE İPEK YALOVA

        Tekne tatiline çıkan başka bir isim de Melike İpek Yalova... Ünlü oyuncu, mor bikinisiyle objektif karşısına geçti.

        15

        DEMET ŞENER

        1995 Türkiye Güzeli Demet Şener de sevgilisi Tolga Arman ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı. Denizin ve güneşin keyfini çıkaran iki çocuk annesi, mor renkli mayosuyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

        16

        SELİN ŞEKERCİ

        Ünlü oyuncu Selin Şekerci, tatil için soluğu Muğla'da aldı. Bozburun'a giden Şekerci, objektif karşısında verdiği pozları da sosyal medya hesabından yayınladı.

        17

        ÖZLEM YILDIZ

        Bodrum müdavimi olan Özlem Yıldız, bu seneyi de Bardakçı Koyu'nda açtı.

        18

        Sinan Serter ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Demir ile tatil yapan 41 yaşındaki sunucu fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

        19

        TÜRKÜ TURAN

        Oyuncu Türkü Turan, tatil sezonunu Muğla'da açtı. Bikinisinin üzerine pareo giyen ünlü isim, objektif karşısında verdiği pozları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı

        20

        Turan, gönderisine, "Doğal ortamına kavuşmuş mutlu bir birey." ifadelerini not düştü.

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ