Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Kampanyalar Kartall Mesa'dan kaçırılmayacak fırsat - Emlak Haberleri

        Mesa Mesken Sanayii’nin Kartal’da hayata geçirdiği Kartall Mesa projesinde teslim için geri sayım başladı. 6 ay sonra teslimlerin başlayacağı projede kaba inşaatın tamamlanması ile birlikte dış cephenin yapımı da hızlandı. 32 katlı kule, kendine özgün mimari yapısı sayesinde sahil hattından bile rahatlıkla fark edilebiliyor.

        Günün yorgunluğunu üzerinizden atmanızı sağlayan eşsiz adalar ve deniz manzarası ile Kartall Mesa, sizi yenilenen satış ofisinde özenle hazırlanan örnek daireleri ziyaret etmeniz için bekliyor.

        Farklı büyüklükteki daire seçenekleri ile her ihtiyaca ve zevke hitap edebilen Kartall Mesa projesindeki en son yenilik ise, Mesa kalitesine sahip olmak için hazırlanan cazip ödeme avantajları oldu.

        61 m2’den 233 m2’ye kadar 10 farklı daire tipi sunan projede fiyatlar 237.900 TL’den başlayıp 975.000 TL’ye kadar yükseliyor.

        Daire bedelinin %25’lik kısmını konut tesliminde ödeme rahatlığı sunan projede, %75’lik bakiye için anlaşmalı bankalardan cazip faiz oranlarında kredi kullanmak mümkün.

        45 yıldır gerçekleştirdiği tüm projelerinde güven ve kaliteyi ön planda tutan Mesa, her gün artan cazibesi ile Kartal’da katma değer yaratacak bu projeyi bölgeye kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor.

        TESLİME SADECE 6 AY KALDI!

        Nisan 2014’de teslimlerin başlayacağı Kartall Mesa projesinde daire sakinlerinin hayatlarını güzelleştirecek her detay düşünüldü. Açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor salonları, saunası, kafe ve toplantı odası, çocuk kulübü, hobi odası ve daha fazlası için Mesa’lı olmak artık çok daha kolay.

        Daireye özel kat bahçesi seçenekleri ile Kartall Mesa, sizi bu ayrıcalıkları yerinde görmeye davet ediyor.

        http://www.mesakartall.com/

        Tel : (0.216) 451 93 70 -71 -72

        E-Posta : info@mesa.com.tr

        Adres: Cumhuriyet Mah. Mermer Sokak No:16

        Kurfalı Yakacık Yanyol 34876 Kartal / İSTANBUL

        MESA’nın satıştaki tüm projeleri için

        www.yasammarkasi.com

        adresini ziyaret edebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ