Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Kampanyalar DAP Yapı’dan Kartal Sahilinde Rüya Gibi Bir Proje - Emlak Haberleri

        DÜNYANIN EN İYİ KARMA YAŞAM PROJESİ İSTANBUL MARİNA SATIŞA ÇIKIYOR

        DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Anadolu yakasının en hızlı gelişen ve yıldızı parlayan bölgesi Kartal sahilinde dünya çapında ses getirecek rüya gibi bir projeye imza atıyor.

        DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'un en güzel arazisinde inşa edilecek İstanbul Marina’nın Türkiye’yi uluslararası arenada temsil edecek bir eser olacağını söyledi.

        DAP Yapı’nın Kartal sahilinde gerçekleştireceği yeni karma yaşam projesi İstanbul Marina’nın basın lansmanı, tarihi Halas 71 vapurunda, Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürü Murat Kurum ve DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın katılımıyla 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü yapıldı.

        Dünyanın sayılı projelerinden biri olacak İstanbul Marina, 5 adet rezidans konut ve ofis bloğu ile ticari alanlardan oluşuyor. Önünde mega yat marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen İstanbul Marina’da, 258 adet bağımsız birimden oluşan yarısı açık yarısı kapalı alışveriş merkezi, otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanları yer alıyor.

        Projenin önünde mega yat marina alanı bulunuyor

        Projenin içinden hızlı tren geçiyor

        Deniz manzaralı alışveriş merkezi olacak

        - Özel okul

        - Özel hastane

        - Otel

        - Restoranlar- Cafeler

        - Park ve dini tesis alanları

        "Kartal’da, Dünyanın En İyi Karma Yaşam Projesini Hayata Geçireceğiz"

        DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, basın toplantısında yaptığı konuşmada, son dönemde en seçkin projelerini Kartal-Maltepe bölgesinde ürettiklerini belirterek, İstanbul ve Türkiye için dünya ölçeğinde eşi benzeri görülmemiş bir projeye daha imza atmaya hazırlandıklarını belirtti.

        DAP Yapı olarak ilk kez proje ortaklığı gerçekleştirdiklerini belirten Ziya Yılmaz, İstanbul Marina için 2012 yılının Aralık ayında yapılan ilk ihaleden bugüne uzun bir hazırlık süreci geçirdiklerini anlattı. Kartal arazisinde yükselecek projenin tasarımı için yurt içi ve yurt dışında İngiltere’den mimarlık ofisleriyle gece gündüz çalıştıklarını belirten Ziya Yılmaz, “İstanbul'un en güzel arazisinde ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek bir eser inşa edeceğiz. Kentimize gelen her turistin görmek isteyeceği, insanların saatlerce durup seyredebileceği, bir eser olsun istiyoruz” dedi.

        “Kartal Sahil Şeridinde Fiyatlar Katlanarak Artacak”

        İstanbul’da, Avrupa yakasında Boğaz hattı ve Anadolu yakasında Kartal-Maltepe hattının en değerli iki alan olduğuna dikkat çeken Ziya Yılmaz, şunları söyledi:

        “Boğaz’ın her iki yakasını da kıymetli addediyoruz. Geçmişte, varlıklı kesimin rağbet ettiği Kartal-Dragos bölgesinin değeri günümüzde adeta yeniden keşfediliyor. Boğaz’ın Anadolu Yakasını taçlandıracak olan projemiz bu kez sadece halkımızdan değil, yurt dışından da büyük ilgi görüyor. Dünyanın gözbebeği olan bir şehirde, sahile 500 metre cephesi olan, inci tanesi gibi dizilmiş Prens Adaları manzaralı İstanbul Marina, yerli ve yabancı tüm insanları Boğaz’da yaşama özlemine kavuşturuyor. Kartal, son dönemde gerek kamu yatırımları gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi haline geldi. Bugüne kadar yapılan ve planlanan yatırımlarla beraber Kartal sahil şeridinde fiyatlar katlanarak artacak”

        Dünyanın En İyi Karma Yaşam Konsepti

        “Kartal’da, Dünyanın en iyi karma yaşam konseptini hayata geçireceklerini” belirten Ziya Yılmaz, şöyle devam etti: “Araştırmalarımız, içinde bu kadar çok unsuru barındıran bir başka projenin olmadığını gösterdi. Önünde mega yat marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen, özel okulu, hastanesi, deniz manzaralı çarşısı, restoranları ve oteliyle donanmış küçük bir şehir projelendirdik. Rezidans, konut ve ofis alanlarını bu şehrin merkezine yerleştirdik. İstanbul Marina lokasyonuyla, havaalanı, deniz otobüsü, metro, hızlı tren, helikopter pisti, deniz taksi ve deniz uçağıyla mükemmel bir ulaşım kolaylığı sunuyor.”

        “İlk alanların çok kazançlı çıkacağı şekilde kampanya yapacağız”

        Hava ve deniz ulaşımındaki kolaylıkların yanı sıra hızlı tren hattının da yürüme mesafesinde olmasının projeye yatırımı daha değerli kıldığını belirten Ziya Yılmaz, “ İlk alanların çok kazançlı çıkacağı şekilde, projenin kısa vadede yüzde 100, uzun vadede yüzde 300 prim yapacağını öngörüyoruz. KDV oranının yüzde 1 olması da bir avantaj arz ediyor” diye konuştu.

        Dairelerin Teraslarından Deniz Kokusu Duyulacak

        İstanbul Marina’da, ihtiyaca yönelik birbirinden farklı tiplerde, 1+0’dan 5+1’e 1463 konut bulunacak. 34 metrekarelik en küçük rezidans’tan 720 metrekarelik 5+1’e uzanan farklı seçeneklerin yer aldığı projede metrekare satış fiyatı 4 bin 900 TL’den başlıyor. Tüm rezidansların adalar manzarasına sahip büyük terasları bulunuyor. 1+1 dairelere bile 20 metrekare teras alanı ayrılırken, ev sahipleri teraslarından denizin ve eşsiz İstanbul manzarasının tadını çıkaracak.

        Bilgi İçin

        DAP YAPI

        444 43 46

        Detaylar için tıklayınız...
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ