Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Crate and Barrel, Avrupa’daki ilk mağazasını10 Mayıs’ta İstanbul’da açtı - İş-Yaşam Haberleri

        Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Avrupa’daki ilk mağazasını10 Mayıs’ta İstanbul’da açtı. İstanbul’daki ilk mağazanın kapılarının açılışı onuruna bir açıklama yapan Crate and Barrel Türkiye CEO’su Nur Akgerman; “Temelleri 1962 yılında Şikago’da atılan ve yarım asırda dekorasyon sektörünün öncü markasına dönüşen Crate and Barrel olarak, Avrupa’daki ilk mağazamızın kapılarını İstanbul’da açtık. İstanbul’daki ikinci mağazamız da önümüzdeki günlerde Anadolu yakasında hizmet vermeye başlayacak. Toplam 4.000 metrekareye ulaşan mağazalarımızda bulunan 5.275 farklı çeşit ürünü Crate and Barrel’ı tutkuyla bekleyenlerin beğenisine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yıl sonuna kadar 500.000 kişi tarafından ziyaret edilmesini öngördüğümüz İstanbul mağazalarımıza ek olarak Haziran ayında başlayacağımız internet satışlarımız ile ürünlerimizi tüketicilerimizin ayağına götüreceğiz.” dedi.

        İstanbul’un 9 ülkelik bölgesel bir operasyonun ilk halkası olduğunu vurgulayan Nur Akgerman; “Crate and Barrel olarak 5 yıllık büyüme planı paralelinde 9 ülkede, 30’a yakın mağaza açmayı hedefliyoruz. Kısacası; İstanbul, Crate and Barrel’ın bölgedeki yeni üssü olacak” ifadesini kullandı. Crate and Barrel; mağazalarında, yemek odasından yatak odasına, mutfaktan salona kadar her ihtiyaca yönelik mobilya, mutfak gereçleri, sofra takımları ve mevsimsel ksesuarları ile evlere şık ve keyifli dekorasyon çözümleri sunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ