Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Ekranda dişlerinin görüntüsünü beğenmedi, 270 bin liraya ameliyat oldu!
        1

        Ekran yüzü olan Marcela Iglesias, dişlerinin görüntüsünü beğenmediği için altı yıl boyunca dişlerini sakladığını söyledi.

        2

        İngiliz gazete Daily Mail'de yer alan habere göre; Julia Roberts gülümsemesine sahip olabilmek için bıçak altına yatan Iglesias, diş ameliyatı sırasında dişine isminin baş harfleri olan M ve I harflerini de kazıttırdı.

        3

        Iglesias, kendisini televizyonda ilk gördüğünde dişlerinden nefret ettiğini söyledi.

        4

        Yıllarca konuşurken ağzını kapatan ve ağzı kapalı bir şekilde gülümseyen Marcela Iglesias, 20 yıl önce acı veren bir diş operasyonu geçirmiş olmasına rağmen, korkusunu bir tarafa bırakıp ameliyat olmaya karar verdi.

        5

        Kendisini 'Gerçek İnsan Bebek' olarak niteleyen Iglesias, ünlü Hollywood oyuncusu Julia Roberts'ın gülümsemesine sahip olmak istediğini belirterek, 45 bin dolara (270 bin lira) ameliyat oldu.

        6

        Iglesias, "2019'un tekrar gülümsemek istediğim yıl olduğuna karar verdim. Julia Roberts'ın gülümsemesini istedim.

        7

        Ayrıca Jersey Shore, Kourtney Kardashian ve Pauly D'ye hayranım. Ne zaman televizyonda gülümseseler ben de onlarla gülümserim" dedi.

        8

        Eskiden kendisine karides dişli dediklerini söyleyen Iglesias, "Artık güçlü ve büyük dişlerim var. Bütün ailem şok oldu, bütün yüzüm değişti ve daha genç görünmemi sağladı" diye konuştu.

        9