Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Elif Aksu: Evet, fotoğrafı ben çektim
        1

        AYTEKİN TEKER / ateker@haberturk.com

        Türkiye, Elif Aksu'yu geçtiğimiz yıl Ibiza’da tatil yaptığı sırada karıştığı bir kazayla tanımıştı.

        2

        Daha sonra ise Neymar ile oynadığı reklam filmiyle gündeme gelen Türk modelin, yıldız futbolcuyla ortaya çıkan görüntüsü dünya basınında yer almıştı.

        3

        Bir partide Neymar ile el ele görüntülenen Aksu'nun gönlünü bir oyuncuya kaptırdığı öne sürüldü.

        4

        Türk modelin, genç nesil oyuncularından Burak Yörük ile birlikte olduğu iddia edildi.

        5

        Yörük'ün Londra Metrosu'ndaki bu fotoğrafını Elif Aksu'nun çektiği konuşuluyordu.

        Aksu yaptığı açıklamada, "Evet o fotoğrafı ben çektim ama arkadaşız, birlikte değiliz" ifadelerini kullandı.

        6

        Aksu'nun adı daha önce de İrlandalı boksör Conor McGregor ile anılmıştı. Avrupa medyası ikilinin birliktelik yaşadığını iddia etmişti. Konuyla ilgili Habertürk'e açıklama yapan Aksu, "Bu adam evli ve çocuğu var. Bu iddia artık ayıp. Ben hayatımda bir kere bile görmedim ve üstelik ortak bir arkadaşımız bile yok" sözleriyle iddiaları reddetmişti.

        7

        ELİF AKSU KİMDİR?

        Türkiye, Elif Aksu'yu geçtiğimiz yıl Ibiza’da tatil yaptığı sırada karıştığı bir kazayla tanıdı. Uyuşturucu kullandıktan sonra sevgilisinin yaklaşık 600 bin dolar değerindeki Ferrari’si ile kaza yaptı. Sonrasında ise özel jetle adadan kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı.

        8

        Hem uyuşturucudan hem de ehliyetsiz araba kullanmaktan tutuklandı. Fakat kefaletle serbest bırakıldı. Erkek arkadaşı ise Elif'in mahkemeye dahi çıkarılmasını beklemeden uçağına atlayıp Londra'ya kaçtı.

        9

        Filmleri aratmayan olay İspanyol, İngiliz basınının yanısıra Türkiye gündeminde de geniş yer buldu.

        "Ferrari’siyle kaza yapıp sevgilisinin özel uçağıyla kaçarken yakayı ele veren manken" başlığıyla haberlere konu olan Elif Aksu'nun bu olay sonrasında şöhretini pekiştirdiğini söylemek yanlış olmaz.

        10

        Olayın Türkiye'de duyulması sonucu Aksu'nun Instagram'daki takipçi sayısı 4'e katlandı. Bunların büyük çoğunluğu da tabi ki Türk hayranları. Aksu sosyal medya üzerinden kendisine gelen esprili yorumlara da kayıtsız kalmıyor ve cevap veriyor.

        Sakarya'nın merkez ilçesi Adapazarı'ndan Viyana’ya göç eden bir ailenin kızı olan Elif Aksu hayatını yurt dışında sürdürse de Türkiye'yi unutmuyor.


        11

        Ünlü modelin şöhretinin artmasındaki önemli noktalarından biri de 2013 yılında İngiliz müzik grubu The Wanted'ın We Own The Night isimli şarkısının klibinde boy göstermesiydi. Klipte cesur sahneleri olan Aksu, şöhret basamaklarını daha hızlı çıkmaya başlamıştı.

        12

        Aksu, modellik serüvenine çıkarken Adriana Lima'dan etkinlendiğini belirtiyor.

        Ünlü model bayramda kuzenleriyle buluşmak için Sakarya’ya geliyor, fırsat buldukça da Galatasaray maçları için soluğu Seyrantepe'de alıyor. Bayramları kutluyor, Türkiye'de yaşanan pek çok olaya da sessiz kalmıyor.

        13

        Pek çok dergiye kapak kızı ve bir çok markanın da reklamlarında boy gösteren Aksu, Avusturya'nın önemli modellik ajanslarından biri olan Next Company ile çalışıyor.

        Aksu, işi gereği Londra, Paris, Tokyo ve Viyana gibi şehirler arasında mekik dokuyor.

        14

        2016 yılında Cannes’daki amfAR etkinliği kapsamındaki Bella Hadid, Karlie Kloss, Izabel Goulart, Jessice Hart, Lily Donaldson ile aynı podyumda yer aldı. Hiç şüphe yok ki bir Türk modelin ulaşabileceği en yüksek seviyeleri gördü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ