Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elon Musk'ın sevgilisi sırtına uzaylı yaraları dövmesi yaptırdı - Magazin haberleri
        1

        Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su Elon Musk'ın şarkıcı sevgilisi Grimes, son paylaşımıyla dikkat çekti. 33 yaşındaki şarkıcı, alışılmışın dışında bir dövme yaptırdı.

        2

        'UZAYLI YARALARI'

        Sırtının neredeyse tamamını kaplatan Grimes, son halini de Instagram hesabından yayınladı. Kanadalı şarkıcı, dövmesini 'uzaylı yaraları' olarak tanımladı. Grimes'ın paylaşımı kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        3

        "BEBEĞİMİN RADİKAL SANATA İLGİSİ VAR"

        Geçtiğimiz aylarda koronavürüsü yenen Grimes, sevgilisi Elon Musk ile birlikteliğinden dünyaya gelen çocuğu X Æ A-Xii Musk ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

        Grimes, oğlunun radikal sanata ilgisi olduğunu ifade etmişti. Bebeklerin kendilerine has zevkleri olduğunu belirten Kanadalı şarkıcı, "Kesinlikle bazı şeyleri seviyorlar. Diğerlerini sevmiyorlar. Tamamen kendi düşüncelerine sahipler. Onlarla bu düzeyde ilişki kurmanın problemli olduğunu düşünmüyorum" şeklinde konuşmuştu.

        4

        People'ın haberine göre; Oğluyla birlikte filmler izlediğini de belirten Grimes, "Kıyamet’i (Apocalypse Now) ve başka şeyleri izledik" ifadelerini kullanmıştı.

        Musk, bebeğine "X Æ A-12 Musk" adını vermesiyle uzun süre konuşulmuştu.

        5

        Bir süredir Kanadalı şarkıcı Grimes ile aşk yaşayan teknoloji dünyasının milyarderi Elon Musk, geçtiğimiz yıl mayıs ayında 7. kez baba olmuştu.

        Grimes, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bebeklerinin ismini değiştirdiklerini dile getirmişti.

        6

        Şarkıcı, "X Æ A-12" isimli çocuğunun artık "X Æ A-Xii" adına sahip olduğunu ifade etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ