Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Enis Arıkan: Hazal Kaya hasetliğinden mahvoldu!
        1

        2007-2008 yılları arasında ekrana gelen 'Genco' dizisinde oynayan Enis Arıkan ile Hazal Kaya, Aslı Kızmaz'ın 'Benden Ne Olur?' kitabından aynı adla beyazperdeye uyarlanan filmi için birlikte yeniden kamera karşısına geçti.

        2

        Önceki akşam filmin galasında bir araya gelen Arıkan ve Kaya, objektif karşısında poz verdi.

        3

        Enis Arıkan, yakın arkadaşıyla çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından "İki dünya güzelini yan yana hiç görmüş müydünüz?" notuyla yayınladı.

        4

        "HAZAL'DAN DAHA GÜZELSİN"

        Paylaşımıyla kısa sürede hayranları tarafınfan yoğun ilgi gören Arıkan'a bir takipçisi, "Peki senin Hazal'dan (Kaya) daha güzel olman?" yorumunu yaptı. Bu sözlere kayıtsız kalmayan Enis Arıkan da, "İyi ki varsınız. Hazal hasetliğinden mahvoldu!" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

        5

        Arıkan'ın fotoğraflarına; Seda Sayan, Seren Serengil ve Berfu Yenenler gibi ünlü isimler de yorum yaptı.

        6

        İKİNCİ KEZ KORONAVİRÜSE YAKALANDI

        Öte yandan Hazal Kaya, geçtiğimiz hafta ikinci kez koronavirüse yakalandığı için başrolünde yer aldığı filmin galasına katılamayacaktı. Ancak Kaya, özel gösterime saatler kala testinin negatif çıkmasıyla geceye katılabildi.

        7

        Geçtiğimiz yıl ağustos ayında koronavirüse yakalanan Enis Arkın da 26 Aralık'ta ikinci kez hastalandığını duyurmuştu. Evinde 10 gün karantinada kalan Arıkan, geçtiğimiz günlerde testinin negatif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdumuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ