Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. son bölüm: Zeki'den Çakırbeyliler'e büyük tuzak! EDHO 139. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. yeni bölüm fragmanı, dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da (DHO)İlyas'ın Ömür ile olan romantik sahneleri ilgi topladı. Silahları satın alanlara ulaşmayı başaran İlyas ve yol arkadaşlarının başlarına buyruk hareket ederek girdikleri çatışmanın sonuçları ise ağır oldu. Zeki'nin silah oyunu büyük bir tuzak olarak Çakırbeyliler'e geri dönüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. son bölüm özeti ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. yeni bölüm fragmanına dair detaylar haberimizde.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        REKLAM

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı henüz yayıncı kuruluş tarafından yayınlanmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar geldikçe ayrıntılar haberlerimizde olacak.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 138. SON BÖLÜM ÖZETİ

        "Adamın birisi çıkıp bizim örgüte silah sattığımızı söylüyor!"

        Akif'i Altan'a teslim etmek yerine cezasını kendi elleriyle vermeyi tercih eden Hızır'ın, devlet ile arası açılmak üzeredir. Bu anlaşmazlığı fırsat bilen Zeki, masa ile Altan'ın yollarının tamamen ayrılması için iyi düşünülmüş bir plan yapar. Düşmanlarını birbirine kırdırmak için Tahsin'i de dahil ettiği planla, Façalıların deposundaki Çakırbeyli silahları çok gizli bir operasyonla örgüte satılır. Bunu öğrenen Altan'ın, Hızır'a olan güveni sarsılırken, İlyas ve Behzat'ın bir an önce üzerlerine oynanan oyunun başrolü olan Zeki'ye ulaşmaları gerekmektedir. Diğer yandan içlerindeki hainin kim olduğunu bulma görevini üstlenen Alparslan'ın, silahların hangi depodan çıktığını öğrenmesi şart olmuştur. Silahları satın alanlara ulaşmayı başaran İlyas ve yol arkadaşlarının başlarına buyruk hareket ederek girdikleri çatışmanın sonuçları ise ağır olacaktır. Zeki, yolunda giden planlarına katkıda bulunan, Çakırbeylilerin yeni hasmını da yanında tutarak gücüne güç katar. Bir belaya bulaşmak istemeyen Hızır, bu yeni ortaklığın başlarına ne gibi belalar açabileceğini fark ettiğinde ise iş işten geçmiş olacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ