Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri 20 aralık 2017 - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Şampiyonluk yarışında favori konumuna gelen ve 2. sıraya kadar yükselen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına erken start verdi. Aykut Kocaman'ın isteği üzerine transferde rotayı İngiltere'ye çeviren Fenerbahçeli kurmaylar, aranan ismleri İngiliz devlerinde buldu. Genel menajer Hasan Çetinkaya, transfer görüşmeleri yapmak için İngiltere'ye gitti.

        2

        SOL BEKE LUKE SHAW!
        Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Türkiye'ye gelmek istemeyen Luke Shaw ile bir kez daha görüşen yönetim, yaptığı teklif karşısında ManU'lu sol beki ikna etti. Son kararını Ocak ayı başında bildirecek olan Luke Shaw, Premier Lig'den teklif alamazsa; Fenerbahçe'ye gelecek.

        3

        Manchester United ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Shaw, sezon sonunda Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak gelebilir. Yaşadığı sakatlıklar sonrası ManU'daki yerini kaybeden Luke Shaw, kulüpten ayrılmak istiyor.

        4

        Hem sol bek hem de orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı lacivertli ekip, Manchester United forması giyen Luke Shaw ve Arsenal'de forma giyen Jack Wilshere'ı transfer etmek için girişimlere başladı.

        5

        ORTA SAHAYA WILSHERE!
        Orta sahasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, rotayı bu transfer için de İngiltere'ye çevirdi. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eski günlerine dönmek isteyen Wilshere, gelecek teklifleri bekliyor.

        6

        Premier Lig'de kalmak isteyen yıldız isim, Fenerbahçeli yetkililer ile görüşüp bu isteğini söylese de kapıları tam anlamıyla kapatmadı. Fenerbahçe'nin teklifi karşısında fikri değişen Wilshere, Ocak ayında Arsenal'den ayrılmaya sıcak bakıyor.

        7

        Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği, sezon sonunda ise bonservisiyle satın alacağı haberin detaylarında yer alan en önemli bilgi oldu.

        8

        İki isimle de temaslarını sıklaştıran Fenerbahçe, hem Shaw hem de Wilshere'dan olumlu yanıt aldı ve oyuncuların kulüpleriyle görüşmeye başladı.

        9

        Arsenal ve Manchester United'ın oyuncularını kiralık olarak vermeye sıcak baktığı ve Fenerbahçe'den gelecek teklifleri kabul edeceği, İngiltere basınında yer alan en önemli haber oldu.

        10

        Bu sezon ManU formasıyla sadece 1 maça çıkabilen Luke Shaw, o maçta da 83 dakika sahada kaldı ve 1 sarı kart gördü. İngiliz bekin Mayıs 2018'e dek kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.

        11

        Sakatlığı geçen Wilshere ise Arsenal formasıyla bu sezon 7 maça çıktı ve 1 asist yaptı. Wilshere'ın da Mayıs 2018'de sözleşmesi sona eriyor.

        12

        YA JEAN MOTA YA ZECA!
        Skorer'in haberine göre; Fenerbahçe, sol bek bölgesine Santos takımında oynayan Zeca veya Mota'dan birini transfer edecek.

        13

        Haberin detaylarında iki isimle de Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına varıldığı bilgisi verilirken, Brezilya yasalarına dayanan karara göre Zeca geçtiğimiz günlerde Santos ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.

        14

        Bir diğer aday olan Jean Mota ise Santos'un genç yeteneklerinden... Sol kanadın birçok bölgesinde oynayabilen Jean Mota, orta sahanın merkezinde de görev alabiliyor.

        15

        Brezilya Serie A'da bu sezon 30 maça çıkan Jean Mota, 1 gol atıp 3 de asist yaptı.

        16

        BURSASPOR, FERNANDAO'YU KİRALAMAK İSTİYOR
        Bursaspor'da Paul Le Guen’in takımın başına gelmesinin ardından çıkışa geçen Bursaspor, devre arası transfer çalışmalarına başladı ve birçok yıldız ismi listesine aldı.

        17

        Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; sakatlıktan yeni dönen ve Fenerbahçe’de istediği şansı bulmakta zorlanan Fernandao ile ilgilenen Yeşil-Beyazlılar, Ocak ayında Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalacak.

        18

        Brezilyalı golcünün, Fenerbahçe'den kazandığı 1.6 milyon Euro’luk yıllık ücretinin yarısını karşılayarak 30 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen yeşil beyazlılar, sezon sonunda da yıldız oyuncuyu bonservisiyle satın almak istiyor

        19

        Bu sezon ligde sadece 32 dakika süre forma giyebilen Jose Fernandao, gol veya asist katkısı yapamazken, kupada ise Adana Demirspor ağlarını 2 kez sarsmayı başardı.

        20

        Sakatlığını tamamen atlatan Fernandao, son haftalarda lig maçlarının kadrosunda da yer almaya başladı.

        21

        Fernandao'nun Fenerbahçe'yle Mayıs 2019'a dek sözleşmesi bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ