Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Fi Çi yeni sezon 1. bölüm izle Puhu TV! Can Manay için sınav başlıyor

        Fi Çi yeni sezon ilk bölümüyle 9 Kasım'da seyircisiyle buluştu. Fi'nin ilk sezonunda Can Manay, Duru'yu elde etmek için elinden gelen her şeyi yapmıştı. Fi'nin yeni sezonu olan Çi'nin ilk bölümünde Can Manay sonunda istediğini başardı ve Duru ile birlikte olmaya başladı. Fi Çi yeni sezon 1. bölümü izlemek için haberimizi inceleyebilirsiniz...

        Fİ Çİ YENİ SEZON 1. BÖLÜM İZLE

        Fİ Çİ YENİ SEZON 1. BÖLÜM İZLE (Puhu TV)

        Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı Fi yeni sezona başladı. Çi adıyla yeni sezona başlayan Fi'nin yeni sezon 1. bölümünde Duru ile Deniz ayrılıyor. Duru ayrılığın etkisiyle kendini salmış bir şekilde gözüküyor. İlk sezondan beri Duru'yu elde etmek isteyen Can Manay ise sonunda istediğini başarır ve Duru ile sevgili olmaya başlar.

        REKLAM

        Kaleyi fethetmekten daha zor olan kaleyi muhafaza etmektir. Duru'yu elde ederek isteğine ulaşan Can Manay için gerçek sınav şimdi başlıyor. Macera kaldığı yerden devam ediyor!

        Fİ Çİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Fi dizisinin 12. bölüm sezon finalinde;

        Eti, yıllardır kendisine eziyet çektiren babasının ölümü ile rahatlarken, Özge de Sadık'ı yaralamasının üzerinden onun yanında beklemektedir.

        Murat Yılmaz'ın hala kendisine aşık olduğunu öğrenen Bilge, onu reddettikten sonra ofise geçer ve öğrenir ki Can Manay, ofisi kapatma kararı almıştır ve kendisi de dahil olmak üzere herkes işsiz kalmıştır. Deniz, Can'ın yaptıkları yüzünden sanat merkezi projesinden vazgeçer ve bunu öğrenen öğrenciler, Duru'yu sorumlu tutarak ona karşı çıkarlar. Sadık, Can'ın yeni kaldığı yere gider ve onu ofisini ve programını tekrar açması için zorlar.

        Bilge, Can Manay'ın son mektupunu televizyonda görür ve "yoruldum" demesini duyunca, onun yardıma ihtiyacı olduğunu düşünür hemen; çünkü yıllar önce annesi yorgunum dedikten sonra intihar etmiştir.

        Özge, yeni telefonunu alınca Furkan'ın en son gönderdiği mesajı sonunda görür ve Yıldız Kolhan'ın nasıl öldüğünü öğrenir. Duru'nun yıl sonu gösterisinde baş dansçı olmasına ekipteki herkes karşı çıkar ama Duru herkesten özür dilerse onu affedeceklerini söylerler.

        Duru da özür dilemeyi reddedince Deniz, Ceren'i baş dansçı yapar ve Duru duygusal bir çöküş yaşar. Özge, bütün öğrendiklerini videoya çeker ve internette paylaşır.

        Duru ise gösteriye çıkamayınca eve gider ve sonunda Can Manay'ın kapısını çalar. Can Manay onu "nihayet" diye karşıladıktan sonra, İkili geceyi birlikte geçirir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ