Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Funda Eryiğit'ten yeni hamilelik pozu: Bazı aynalar, bazı olaylar - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Funda Eryiğit, senarist ve yönetmen Berkun Oya ile aşk yaşıyor. Oya ile ilişkisinden ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Eryiğit'ten yeni fotoğraf geldi.

        2

        "BAZI AYNALAR, BAZI OLAYLAR"

        Gözlerden uzak bir yaşam süren ve anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu, ayna karşısında poz verdi. Yeni karesini sosyak medya hesabından yayınlayan Funda Eryiğit, gönderisine,"Bazı aynalar, bazı olaylar" ifadelerini not düştü. Heyecanı artan Funda Eryiğit'in belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmadı.

        3

        Bir süredir 'Timsah Ateşi' adlı tiyatro oyununda rol alan Funda Eryiğit, Ankara turnesinden bu kareyi de takpçileriyle paylaşmıştı.

        4

        "KISA BİR ZAMAN İÇİNDE İMZAYI ATARIM"

        38 yaşındaki Eryiğit, geçtiğimiz haftalarda, "Evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusunu yanıtlamıştı. Erkek bebek beklediği konuşulan oyuncu, "Bir süredir evli gibiyim zaten ve hatta kısa bir zaman içinde imzayı da atarım" demişti.

        5

        "BANA ÇOK CEZBEDİCİ GELİYOR"

        Funda Eryiğit, "Karşı cinste seni ne etkiler?" sorusuna ise, "Cesur olması, söylediği sözlerin lafta kalmaması, harekete geçebilen biri olması çok cezbedici geliyor bana. Hayat enerjisi o anlamda önemli. Hayatta kalma güdüsü yüksek olan, kendi koşullarını yaratabilen ama her türlü koşulda da hayatta kalabilecek biri çok çekicidir benim için" cevabını vermişti.

        Fotoğraflar: HT Magazin, AA, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ