Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Furkan Kızılay yangına duyarsız kalmadı: Elimizden geldiğince destek olacağız - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Muğla'nın Seydikemer ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ederken, çalışmalara bir destek de ünlü oyuncu Furkan Kızılay ve arkadaşlarından geldi.

        Uzun yıllar 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Havuç' karakterine hayat veren Furkan Kızılay, arkadaşları ile birlikte yangın bölgesine gelerek, çalışmalara destek verdi.

        Furkan Kızılay
        Furkan Kızılay

        FURKAN KIZILAY: ELİMİZDEN GELDİĞİNDE DESTEK OLACAĞIZ

        Üç gün önce bölgede tatil yaptıktan sonra İstanbul’a döndüğünü, yangını duyar duymaz bölgeye destek olmak için tekrar geldiğini ifade eden Kızılay, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        Ünlü oyuncu, "Esas işi burada yangınla mücadele ekipleri yapıyor. Biz onlara burada destek oluyoruz. Elimizden geldiği kadar onların verdiği direktifler neticesinde onlara yardımcı olmaya çalışacağız gün boyunca. İki, üç gün buradayız. Elimizden geldiğince destek olacağız." dedi.

        ÜNLÜ İSİMLER SEFERBER OLDU

        Öte yandan Türkiye'de devam eden orman yangınları 8'inci gününde. 39 ilde 174 yangın çıkarken, 161'i söndürüldü. Magazin dünyasının bazı ünlü isimleri, gönüllü olarak söndürme çalışmalarına destek verirken bazıları ise topladığı yardımları yangından etkilenen bölgelere ulaştırmak için seferber oldu.

        İbrahim Çelikkol
        İbrahim Çelikkol

        Oyuncu İbrahim Çelikkol, dün Ören'deki termik santrale doğru ilerleyen yangına müdahale edenler arasında yer aldı.

        Şahan Gökbakar
        Şahan Gökbakar

        Marmaris'te yazlığı bulunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yaptığı canlı yayınlarla yangın söndürme helikopterlerinin alevlerin yükseldiği noktaya gelmesini sağladı.

        REKLAM
        Gülben Ergen
        Gülben Ergen

        Gülben Ergen, dün Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile birlikte yardım için seferber oldu. Mağdur ailelerle bir araya gelen Ergen, "Ziyarete geldik, şimdi olay yerine bakacağız." dedi.

        Demet Akalın
        Demet Akalın

        Yangından etkilenen bölgelere 20-25 bin TL'lik yardım göndereceğini açıklayan Demet Akalın, Instagram'dan yayınladığı videoda gözyaşlarına hakim olamadı. Şarkıcı, gönderisinde, "Soğuk su depolu kamyon bulmaya çalışıyorum. Birkaç yere telefon açtım ama... Sağ olsun Emrullah'la ben de 20-25 bin TL'lik malzeme alıyoruz. Köpek maması, yanmaz ayakkabı, pil birkaç bir şey daha... Yarın kamyonumuz Bodrum'a yola çıkacak..." ifadelerine yer verdi.

        Haluk Levent ile Gamze Özçelik
        Haluk Levent ile Gamze Özçelik

        Manavgat'a yardım götüren Haluk Levent, Gamze Özçelik ile bir araya geldi. Levent, "Her taraf yanmış, her yer yanmış... Ekiplerle birlikte bu yaraları nasıl sararız, ne tür kampanyalar başlatırız diye buradayız. Umuda Koşanlar Derneği'nden sevgili Gamze Özçelik de burada. Birlikte bakıyoruz." şeklinde konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ