Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray son dakika transfer haberleri! Güney Amerika'dan dev rakip! Galatasaray transfer haberleri 5 Haziran 2019 - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'deki 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor.

        2

        Sarı-kırmızılılar, başkan Mustafa Cengiz ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

        3

        Aslan'ın kurmayları, Fatih Terim'in çok istediği Ever Banega konusunda önemli mesafe kat etse de Arjantinli yıldızın ülkesinden gelen teklif işleri karmaşık hale getiriyor.

        4

        İspanya'nın Sevilla ekibinde forma giyen Tangocu için 4-5 milyon Euro'luk bir teklifi masaya koyan sarı-kırmızılılar, Endülüs ekibinden 7 milyon Euro yanıtını almıştı.

        5

        Arjantin'in dev ekiplerinden Boca Juniors, peşinde olduğu Banega'ya yıllık 2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önerirken Galatasaray cephesi yıldız isim için 2.5-3 milyon Euro'luk maaş bütçesi belirledi.

        6

        Şampiyonlar Ligi kozuyla da 30 yaşındaki oyuncunun aklını çelmeyi hedefleyen kurmaylar, Banega'yı ikna etmeleri halinde 1 yıllık sözleşmesinin bulunduğu Sevilla'nın da bonserviste indirim yapacağını düşünüyor.

        10

        Manchester United'la sözleşmesi sona eren yıldız futbolcunun menajeriyle ilk teması kuran Galatasaraylı yetkililer, Banega'da olduğu gibi Şampiyonlar Ligi faktörüne güveniyor.

        11

        İspanyol oyuncuyu imza parası ve iyi bir yıllık ücretle ikna etmeye çalışacak olan yöneticiler, bu transferle taraftarı da coşturup kombine ve loca satışını patlatmayı hedefliyor.

        12

        JIMMY DURMAZ İMZAYA KALDI

        Galatasaray, Türk pasaportu bulunması nedeniyle gündemine aldığı Jimmy Durmaz'da da mutlu sona ulaştı.

        19

        Mitroglou'ndan da beklediği verimi alamayan sarı-kırmızılılar'ın listesinde bulunan isimlerden ilki devre arasında da gündeme gelen Benjamin Tetteh...

        20

        Sparta Praglı yıldız, geride kalan sezonda Çek Ligi'nde 28 maçta 11 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

        21

        Sarı-kırmızılıların forvet için düşündüğü diğer isimler ise geçtiğimiz sezonu Samporia'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Roma'da bulunan Gregoire Defrel...

        22

        La Liga'da Levante forması giyen Roger Marti de Galatasaray'la adı anılan futbolcuların başında geliyor.

        23

        Son olarak İspanyol basını, Marti için Galatasaray'ın 6 milyon Euro teklif ettiğini ancak bunun reddedildiğini yazdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ