Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 14 Aralık 2018 Cuma Gelinim Mutfakta kim elendi?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın bugün yayınlanan bölümünde belli oldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta haftanın finalinde gelin ve kaynanalar arasındaki gerilim damga vurdu. İşte Gelinim Mutfakta 14 Aralık 195. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Haftanın en yüksek puanını alan gelini, 69 puanla Elif oldu. Elif 5 altın bileziğin sahibi oldu.

        Tuğçe Hanım, kendisine "Teyze" diye hitap eden Elif'e sert çıkıyor! Ziyafet Hanım, Cansu'nun mutfağı sürekli denetlemesine öfkeleniyor! Hafta finalinde yarışmaya kim veda edecek? Kim birinci olarak 5 altın bileziğin sahibi olacak?

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. Haftanın en düşük puanını alan 2 gelini Emel ile Rümeysa oldu. Haftanın en düşük puanını alan gelini 53 puanla Emel oldu. Emel kayınvalidesi Tuğçe ile yarışmaya veda etti.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ