Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta kim elendi? 12 Nisan 2019 Cuma Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın bugün yayınlanan bölümünde belli oldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta haftanın finalinde Reyhan Hanım ve Nazlı Hanım arasındaki gerginlik damga vurdu. Peki yarışmaya kim veda etti? İşte Gelinim Mutfakta12 Nisan 280. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Haftanın en yüksek puanını alan gelini, 5 altın bileziğin de sahibi oldu. Gelinim Mutfakta haftanın en yüksek puanını alan gelini 71 puanla Güngör oldu. Güngör 5 altın bileziğin sahibi oldu.

        REKLAM

        Reyhan Hanım ve Nazlı Hanım arasında gergin anlar yaşanıyor!

        Güngör, fırını bozulan Ezgi'ye kendi fırınını kullandırıyor! Sevim Hanım, gelini Güngör'ün bu hareketini övgüyle karşılıyor! Hafta finalinde hangi gelin ve kaynana mutfağa veda ediyor? Hangi gelin 5 altın bileziğin sahibi oluyor?

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti.Haftanın en düşük puanına sahip iki gelini Beyza ve Ezgi oldu. Haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda eden gelin 43 puanla Beyza oldu. Beyza ve kayınvalidesi Nazlı Hanım arkadaşlarına veda etti.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ