Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gizem Özdilli: Provalarda bel fıtığı oldum! 45 kilo ağırlığında gelinlik giydi - Magazin haberleri
        1

        Bu yıl Fuar İzmir'de 15. kez düzenlenen 'If Wedding Fashion' da dünkü defilede manken Özge Ulusoy, Şevval Şahin, Günay Musayeva ve Gizem Özdilli boy gösterdi.

        Kendileri için özel hazırlanan 45 kilo ağırlığındaki gelinliği podyumda zor da olsa başarıyla taşıyan ünlü mankenler, defile sonrası basın mensuplarıyla bir araya geldi.

        2

        "ESKİ DANSÇIYIM"

        Özge Ulusoy, "Eski bir dansçıyım, dansçılarla sahneye çıkmam benim için güzel bir sürpriz oldu." dedi.

        3

        Gunay Musayeva ise, "Beyaz gelinlik sevmiyorum, bir daha evlenirsem krem renkli gelinlik tercih edeceğim." ifadelerini kullandı.

        4

        "BAYILACAĞIM ZANNETTİM"

        Gizem Özdilli de "Provalarda bel fıtığı oldum! Kırk beş kilo gelinlik mi olur? Bayılacağım zannettim ama çok güzel bir tecrübe oldu." diye konuştu.

        5

        "GİYDİĞİM EN AĞIR GELİNLİKTİ"

        Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, "Giydiğim en ağır ve en gösterişli gelinlikti, ağırlığını hissetmedim bile!" dedi.

        6

        GELİNLİĞİN DEĞERİ 20 BİN DOLAR

        Öte yandan modacı Yusuf Çamöz ve Turan Aksoy tarafından hazırlanan ve Özge Ulusoy'un giydiği gelinliğin hazırlığı tam yedi ay sürdü. Gelinliğin yapımında yurt dışından getirilen özel kumaşlar ve Swarovski taşlar kullanılırken, elbisenin toplam değerinin ise 20 bin dolar olduğu bilgisine ulaşıldı.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ