Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şehidin son yolculuğuna yarasını sarıp gitti!
        1

        Mehmet KAYAHAN-Ahmet ÜNSAL / GAZETE HABERTÜRK

        Cizre ve Sur’daki terör saldırılarında şehit düşen Özel Harekât polisi Ömür Erbay ve Uzman Çavuş Ali Şahin, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

        2

        Şehit Şahin’in aynı saldırıda yaranan arkadaşları da tekerlekli sandalyeyle törene katlıdı. Şehidin cenazesi daha sonra Manisa’ya uğurlandı.

        3

        Şehit Ali Şahin’in cenazesi, Turgutlu’daki Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan baba evine helallik alınması için götürüldü.

        4

        Ardından cenaze için Turgutlu Merkez Pazar Camii’nde tören düzenlendi.

        5

        Şehit babası Mehmet Emin Şahin (55), “Benim ciğerim yandı, başkalarının ciğeri, yüreği yanmasın. Benim oğlum garibanlıktan gitti” dedi.

        6

        ACIYA DAYANAMADI: Baba Şahin cenaze töreni öncesinde ayakta durmakta güçlük çekince, yakınlarının yardımıyla ambulansa alındı.

        7

        Acılı anne Hazar Şahin, kardeşleri ve diğer akrabaları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin ağabeyi, “Kardeşim ölmedi, şehit oldu” diye ağladı.

        8

        Şehit Ali Şahin’in cenazesi, daha sonra Turgutlu Belediyesi Mezarlığı içerisinde bulunan şehitlikte toprağa verildi.

        9

        ŞEHİDİ BİNLER UĞURLADI: Şırnak ’ın Cizre İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekât polisi Ömür Erbay (29) ise Bayburt’a bağlı Arpalı Beldesi’nde uğurlandı.

        10

        Şehit polis memuru Erbay için Arpalı Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın da aralarında bulunduğu binlerce vatandaş katıldı.

        Küçük kardeş Kazım Erbay ise şehit polisin üniformasıyla törende yer aldı. Ömür Erbay’ın naaşı, cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

        11

        Acılı anne Neşe Erbay, oğlunun tabutunun önünde fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Baba Turgut ve şehidin kardeşi Adem Erbay ise yakınları tarafından güçlükle teskin edildi.

        12

        Küçük kardeş Kazım Erbay ise şehit polisin üniformasıyla törende yer aldı. Ömür Erbay’ın naaşı, cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.