Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'de damat dehşeti: 4 ölü
        1

        Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde Ziya Karakoyun eşinin boşanma davası açması nedeniyle cinnet getirip eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdükten sonra intihar etti.

        2

        Osman Baştan ise ölüm saçan damadından çukura atlayarak hayatını kurtardı. Psikolojik sorunları olan Ziya Karakoyun'un 5 gün önce eşinin eşyalarını getirerek kayınbabasının evinin önünde yaktığı öğrenildi.

        3

        Dün, Gölcük Hasaneyn Mahallesi'nde meydana gelen olayda, manavlık yapan Ziya Karakoyun eşinin boşanma davası açması nedeniyle cinnet getirip katliam gerçekleştirdi.

        4

        Ziya Karakoyun pompalı tüfeğini alarak kayınbabasının evine gelirken, evde kimsenin olmadığını anlayınca bahçelerinin bulunduğu yere yöneldi.

        5

        Osman Baştan, eşi Emine Baştan, oğlu Soner Baştan ve kızı Fatma Karakoyun bahçelerine fidan diktikten sonra evlerine doğru giderken önlerine Ziya Karakoyun çıktı.

        6

        Ziya Karakoyun, Osman Baştan'ın jandarmaya verdiği ifadesine göre önce 66 yaşındaki kayınvalidesi Fatma Baştan'ı, sonra 35 yaşındaki kayınbiraderi Soner Baştan'ı ve 47 yaşındaki eşi Fatma Karakoyun'u vurarak öldürdü.

        7

        Osman Baştan ise bir çukura atlayarak canını kurtardı. Ziya Karakoyun olay yerinde uzaklaştıktan sonra aynı pompalı tüfekle intihar etti.

        8

        Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri 4 kişinin öldüğünü belirledi.

        9

        Ziya Karakoyun'un 5 gün önce ise kayınbabasının evinin önüne gelerek eşinin eşyalarını yere yığıp ateşe verdiği öğrenildi.

        10

        Eşinin boşanma davası açması nedeniyle psikolojisi bozulan Ziya Karakoyun'un daha önce de kayınbiraderleri ile kavga ettiği öğrenildi.

        11

        Emine Baştan, Soner Baştan ve Fatma Karakoyun'un bugün Hasaneyn Köyü'nde Esentepe Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verileceği,

        12

        Ziya Karakoyun'un ise başka bir mezarlıkta ikindi namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

        13

        Olayda kendilerine ateş eden damadı ile boğuşan ve çukura düşerek canını kurtaran baba Osman Baştan, o dehşet anlarını anlattı.

        14

        "DAMADIM NE İSTEDİYSE KABUL ETTİK"
        Eşi, kızı ve oğlunun cenaze namazına katılan Osman Baştan, "Ben iyiyim Allah'a çok şükür. Katledildik, suçsuz bir şekilde katledildik. Evlatlarımı hep kaybettim. Aralarında bir şey yoktu. Boşanma davaları vardı.

        15

        Vardı ama bu boyuta geleceğini biz bilemezdik. Boşandıkları için biraz rahatsızlıkları vardı ama, 'Anlaşmalı olarak boşanıyoruz' dediler bana." "Ben de, 'İyi boşanıyorsanız boşanın' dedim. Sonra pişman oldu. 'Ben bu şekilde istemiyorum. Malın şu kadarını vereceksiniz' dedi.

        16

        "Sonra başladı o yana bu yana saldırmaya Ziya. Sonra ben araya girdim. Dedim ki; 'Ne isterse vereyim. 'Ne isterse vereyim. O alsın." Çocuklar zaten annesiyle duruyor. Biz çocuklara bakarız' dedim."

        17

        "O da bizi tuzağa düşürdü. Önce 'he' dedi bize. Perşembe günü boşanma davaları vardı. Ondan sonra pusu kurdu bize. Vurdu bizi" dedi. İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ