Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Başakşehir'de 10. kattan atlayan Gülay Bursalı'nın babası konuştu

        Satuk Buğra GÜNEY / HATAY

        Hatay'ın Dörtyol ilçesinde özel bir şirkette vinç operatörü olarak çalışan Gülay Bursalı'nın babası Sinan Bursalı, faillerin en ağır cezayı almalarını istedi. Kızının tertemiz olduğunu ifade eden baba Sinan Bursalı şu ifadeleri kullandı: "Kızım arkadaşları tarafından çok sevilen, şen şakrak, neşeli bir kızdı. Kızımı bizden ayırdılar. Gencecik bir yaşta boştan bir sebep uğruna kızımı bizden ayırdılar. Kendi bir dakikalık zevk emelleri için gencecik kızımı boş yere ölüme gönderdiler. Benim kızım öyle bir insan olmadığından namusu için hayatından vazgeçti. Eğer öyle bir insan olmasaydı hiçbir insan kendini o kattan aşağıya bırakmaz. Allaha şükürler olsun kızım temiz çıktı. Ben kızıma inanıyordum. Bu inancım boşa çıkmadı. Ben onunla gurur duydum kızımla. Tek şey bizi üzdü sadece. Sevenlerini üzdü. Bizi üzenler en geç cezasını çekecekler. En ağır şekilde cezasını çekecekler. Kanı yerde kalmayacak kızımın. Kendisinden sonra kardeşi var. Onlar da çok üzüldüler. Özellikle okul arkadaşları çok perişan oldu. Neden böyle oldu bilmiyorum. Başka aileler yanmasın."

        KIZIMLA SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDEYDİK

        Gülay Bursalı ile sürekli irtibat halinde olduklarını anlatan baba Sinan Bursalı şunları söyledi: "Ben işimden dolayı İstanbul'a gidemiyordum. Annesi arada bir gidiyordu. Sürekli kendisiyle irtibat halindeydik. Yalnız olmadığını hissettiriyorduk kendisine. Bir gün önce nevruz dolayısıyla ben kendisiyle görüştüm. Tembih ettim 'Bak kızım ortalık kötü dışarıya çıkma, anneni ve babanı senden mahrum etme' diye. 'Yok baba çıkmayacağım dışarıya, evde kalacağım' dedi. Birkaç saat önce annesiyle konuştu. Sordum 'kızımla konuşuyorum' dedi, 'iyi' dedi."

        OYUNCULUK HEVESİ VARDI

        Kızının oyunculuk hevesi olduğunu, kendilerinin de normal karşıladığını ifade eden baba Bursalı, "Her genç kızın bir hevesi vardır. Her genç kız böyle bir şey ister. O da bir heves yaptı çocuğum da. Kötü amaçlı yok yani. Gayet normal görüyorum kızımda, gençliktir, hevestir" dedi.

        "DAVANIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

        Davanın peşini bırakmayacaklarını söyleyen Sinan Bursalı, "Avukata gereken yetkiyi verdik. Vekaleti verdik. Olayın sonuna kadar gideceğiz. Asla ve asla peşini bırakmayacağız. Biz yandık başka anne ve babalar yanmasın. Başka aileler yanmasın. Yeter artık. Elimizde temiz raporu var kızımızın. Kızım tertemiz gitti. Öyle bir insan olmadığını ispat etti" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ