Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Erdoğan ailesi çocuklarla
        1

        Antalya'da 6 ay boyuca açık kalacak EXPO 2016 Antalya Uluslararası Bahçecilik Sergisi, Antalya'nın Aksu ilçesindeki sergi alanında düzenlenen törenle açıldı

        2

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Geleceğimi Koruyorum" isimli standını gezdi, çocuklarla saksıya fidan dikti.

        3

        Cumhurbaşkanlığı himayesindeki EXPO 2016 Antalya, Antalya'nın Aksu ilçesi sınırları içinde kurulan bin 121 dönümlük sergi alanında 191 gün boyunca açık kalacak.

        4

        Teması "çiçek ve çocuk", sloganı "gelecek nesiller için yeşil bir dünya" olan EXPO 2016 Antalya ile Türkiye, tarihi ve kültürel mirasını, biyoçeşitlilik yönünden zenginliğini, tarımsal ve ekonomik potansiyelini, dünyaya tanıtma imkanına sahip olacak.

        5

        Organizasyon çerçevesinde 6 ay boyunca ulusal ve uluslararası konserler, kongre ve sempozyumlar, dans gösterileri, müzikaller, tiyatrolar, atölye çalışmaları, milli ve özel gün ile Ramazan ayı etkinlikleri, sokak eğlenceleri gibi programlar düzenlenecek.

        AA

        6