Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da bir barda başlayan kavga, hastanede son buldu...

        Adana'da bar çıkışı iki grup arasında çıkan kavgada 36 yaşındaki Kürşat Soysal başından, kardeşi 33 yaşındaki Hamit Soysal ve 23 yaşındaki Cihan Oral da ayaklarından tabancayla yaralandı

        Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Beyazevler Mahallesi'nde meydana geldi. Barda eğlenen Kürşat Soysal ve kardeşi Hamit Soysal, çıkışta kimliği henüz belirlenemeyen kişilerle tartışmaya başladı.

        ATEŞ EDENLER OLAY YERİNDEN KAÇTI

        Tartışmanın büyümesi üzerine Kürşat Soysal, yanında taşıdığı tabancasıyla havaya ateş etti. Bunun üzerine karşı gruptan bir kişi de tabancayla Soysal kardeşlerin üzerine kurşun yağdırdı. Mermilerden biri Kürşat Soysal'ın başına, diğer mermiler ise Hamit Soysal ile olay sırasında yoldan geçen Cihan Oral'ın ayaklarına isabet etti. Yaralılar, kanlar içinde yere yığılırken, silahı kullananlar plakası alınamayan bir otomobil ile kaçtı.

        Soysal kardeşler, çevredekilerin ihbarı üzerine sevk edilen ambulanslar ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne, Oral ise Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, çok sayıda boş kovan topladı. Ameliyat edilen ve yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden Kürşat Soysal'ın hayati tehlikesinin bulunduğu, Hamit Soysal ile Cihan Oral'ın ise tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiği belirtildi. Olayla ilgili ismi açıklanmayan bir kişinin gözaltına alındığı belirtilirken, polisin olayla ilgili soruşturması çok yönlü olarak devam ediyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ