Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İnanç En güzel cuma mesajları! Resimli cuma mesajları!

        İslam dininde mübarek gün ünvanına sahip olan Cuma günleri, kılınan Cuma namazı ile idrak edilmeketdir. Beş vakit namaz kılamayan Müslümanlar, Cuma namazını kaçırmamaya özen gösterirler. Aynı zamanda Cuma günleri yüz yüze görüşme fırsatı bulamayan vatandaşlar, birbirlerine Cuma mesajları göndererek mübarek Cuma gününü kutlamaktadır. İşte en güzel Cuma mesajları ve resimli Cuma mesajları!

        EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

        • Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.
        • Ey Rabbim; istemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. Hayırlı cumalar…
        • Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin.
        • Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar..
        • Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile Hayırlı Cumalar Dilerim.
        • Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Cumalar…
        • Cuma günleri, duanın kabul olacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.
        • Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın… Şeytandan Yaradana sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.
        • Rabbim seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

        RESİMLİ CUMA MESAJLARI

        REKLAM

        Aynı zamanda bazı vatandaşlar da yazılı mesajlar göndermek yerine resimli cuma mesajları göndermektedirler. İşte en güzel resimli cuma mesajları;

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ