Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da cinayet davası çıkışında silahlı saldırı

        Kartal'daki dünyanın en büyük adliyesi olarak bilinen Anadolu Adalet Sarayı'nda görülen bir cinayet davası sonrasında silahlar konuştu. Adliye önünde lüks bir araçtan açılan ateş sonucu bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Arzu Kaya'nın aktardığı bilgilere göre, Anadolu Adalet Sarayı'ndaki 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülün bir cinayet davası sırasında adliyenin B blok -4. katında bulunan çay ocağında davanın tarafları tartışmaya başladı. Tartışmaya dönüşen kavgayı ayıran güvenlik güçleri, tarafları adliye dışına çıkardı.

        LÜKS ARAÇTAN ATEŞ AÇILDI

        Dışarı çıkan bir grup adliyenin önünde bulunan Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki çay bahçesinde beklerken, içinde 3 kişinin bulunduğu lüks araçtan gruba ateş açıldı. Grup arasında bulunan Salih Hakyolu göğsünden, Barış Güngör ise bacağından yaralandı. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hakyolu kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Gruba ateş açanların içerisinde bulunduğu araç kaçmaya çalışırken başka bir araca çarptı. Şüpheliler otomobili olay yerinde bırakıp kaçtı. Adliye önünde tansiyon uzun süre düşmezken kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri bölgeye güvelik şeridi çekti, olayın olduğu bölge bir süre trafiğe kapatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ