Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi Mustafa Söylemez son yolculuğuna uğurlandı | Son dakika haberleri

        Mehmet AL / ALANYA (AHT)

        İstanbul'da Sedef Adası'nda katıldığı bayi toplantısından Ataköy Marina'ya dönerken içinde bulunduğu teknenin kayalıklara çarparak batması sonucu ölen Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi Mustafa Söylemez'in cenazesi, memleketi Antalya'nın Alanya ilçesinde toprağa verildi.

        İstanbul'dan dün gece Alanya'ya getirilen cenaze, bu sabah Söylemez'in Oba beldesindeki evinin önüne getirildi. Avluda bir süre bekletilen cenaze daha sonra defnedilmek üzere Aşağı Oba Mezarlığı'na götürüldü. Söylemez'in eşi 40 yaşındaki Türkan Söylemez, ilköğretim okulu 3. sınıf öğrencisi kızı 9 yaşındaki İrem ile 1. sınıf öğrencisi oğlu 7 yaşındaki Şükrü Kemal ise cenazeyi evlerinden uğurladı.

        Öğle namazından önce kılınan cenaze namazına 19. dönem DYP Antalya Milletvekili Hayri Doğan, CHP Alanya İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Kerim Aydoğan, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bazı esnaf odası başkanları ile Söylemez'in çok sayıda akrabası ve çalışanı ile vatandaşlar katıldı. Büyük üzüntü yaşayan Söylemez'in kardeşleri Kenan ve Burhan Söylemez ile yeğeni Kemal Söylemez, yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. Cenazenin defnedilmesinin ardından mezarlıkta dualar okundu.

        TOPLANTIDAN DÖNÜYORDU

        Merkezi Alanya'da bulunan Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi Mustafa Söylemez, geçen salı günü bir içki firmasının tanıtım ve bayii toplantısına katılmak üzere İstanbul'a gitmiş, Sedef Adası'nda yapılan toplantıdan Ataköy Marina'ya dönmek üzere bindiği teknenin kayalıklara çarparak alabora olması sonucu yaşamını yitirmişti. Kazadan, Ethem Karaoğlu, tekne kaptanı Alaattin Çağıral ve yardımcı kaptan Ali Aydın yaralı kurtulmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ