Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Parti'de istifa depremi sürüyor!,AK Parti Bodrum'da revizyon istifaları,AK Parti Bodrum İlçe Yönetimi istifa etti

        Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, Genel Merkezi’nin yürüttüğü yenilenme çalışması kapsamında AK Parti Bodrum İlçe Yönetimi, istifa etti. İlçe Başkanı Akif Demiröz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Nihat Öztürk katıldığı basın açıklaması ile istifayı duyurdu.

        Ak Parti Bodrum İlçe Yönetimi, Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk’ün katılımıyla parti binasında gerçekleşen basın açıklamasında, Genel Merkezi’nin yürüttüğü yenilenme çalışması kapsamında istifa ettiğini açıkladı. İl Başkanı Öztürk, yerel seçimlerin ardından revizyona gidildiğini belirterek, "Daha güçlü bir ekip oluşturabilmek amacıyla ilçe yönetim kurulunun istifalarını alıyoruz. Değerlendirip, genel merkezimize ileteceğiz. Bodrum’da Kadın kolları ve gençlik kollarında herhangi bir istifa yok. İlçe yönetiminden bazı arkadaşlarımız meclis üyeliği için istifalarını vermişti. Hem onlardan boşalan yeri doldurmak amacıyla hem de daha güçlü bir şekilde Bodrum’da yeni yönetimi oluşturmayı hedefliyoruz. 1 hafta içinde işlemler tamamlanacak. İlçe Teşkilatları koordinatörü gelip incelemelerini yapacak, yeni ilçe yönetimi belirlenecek" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ