Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise'den Ebru Gündeş'in Reza Zarrab iddialarına sert yanıt! - Magazin haberleri
        1

        Ebru Gündeş, 11 yıldır evli olduğu ve kızı Alara'nın babası Reza Zarrab'a, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı.

        2

        "MIAMI'DE BULUŞTULAR" İDDİASI

        Gündeş'in boşanma dilekçesinde yer alan 'başka kadınlarla ilişkisi var' ifadesinin ardından bomba iddia ortaya atıldı. O kadınlardan birinin de Hadise olduğu ve ünlü şarkıcının 3 yıl önce Miami'de Zarrab ile buluştuğu öne sürüldü.

        3

        HADİSE CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

        Hadise'nin menajeri ise Haluk Şentürk, "Avukatımız aracılığıyla bir açıklama yapacağız. Kesinlikle böyle bir olayın gerçekliği yok" ifadelerini kullandı. Şentürk'ün ardından Hadise de sert bir açıklama yaptı.

        "KİMSE ŞEREFİMİ LEKELEYEMEZ!"

        Ünlü şarkıcı, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.