Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise'den Mehmet Dinçerler'e: Nişanlım! - Magazin Haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise, aradığı mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler'de buldu. Şimdilerde nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, sosyal medya paylaşımlarıyla da adlarından söz ettiriyor.

        2

        "NİŞANLIM!"

        Geçtiğimiz hafta sevgilisine evlilik teklifi eden Dinçerler, kardeşi Tuğba Dinçerler'in düğününde takım elbisesi ile verdiği pozu yayınladı. Mehmet Dinçerler'e, "Evet" yanıtını veren Hadise ise sevgilisinin gönderisine kayıtsız kalmadı. İş insanının ailesiyle de tanışan ünlü şarkıcı, Dinçerler'in paylaşımına, "Nişanlım!" yorumunu yaptı.

        3

        "BENİM SONSUZLUĞUM"

        Mehmet Dinçerler'in de Hadise'ye, "Benim sonsuzluğum..." cevabını verdiği görüldü. Aşkları doludizgin devam eden ikilinin bu diyaloğu takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        4

        Ayrıca Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinin üç ay sonra dünyaevine gireceği iddia edildi. Ancak ikili, konuyla alakalı henüz bir açıklama yapmadı.

        5

        AİLEYE GİRDİ

        Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan çiftten Hadise, sevgilisinin kardeşi Tuğba Dinçerler'in İstanbul'da gerçekleşen düğününe katılmıştı. Kendi şarkılarında dans eden ünlü isim, düğünün sonunda çekilen aile fotoğrafında da yer almıştı.

        6

        Şarkıcı, ayrıca nikah öncesi sevgilisiyle birlikte evlerinin önünde yapılan eğlenceye de gitmişti. Mehmeh Dinçerler, annesini de yanından ayırmamıştı. Çiftin keyifli halleri objektiflere böyle yansımıştı.

        7

        Hadise-Mehmet Dinçerler aşkı, Bodrum'da çekilen bu fotoğrafla belgelenmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ