Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hakan Yelbiz, son yolculuğuna uğurlandı - Magazin haberleri
        1

        Muğla'nın Milas ilçesinde müzisyen Hakan Yelbiz'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlanmıştı. Kazada sürücü Yelbiz yaşamını yitirirken, araçta bulunan Sabine Ayper Yelbiz ise yaralanmıştı.

        2

        Yelbiz için Toroslar ilçesindeki Güneykent Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Törene, müzisyenin ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda meslektaşı ve sanatçı katıldı.

        3

        Hakan Yelbiz’in naaşı, cenaze namazının kılınmasının ardından mezarlıkta defnedildi.

        4

        EŞİNİN SON PAYLAŞIMI

        Öte yandan vefat eden Hakan Yelbiz'in eşi Sabine Ayper Yelbiz'in son paylaşımı ise yürekleri burkmuştu.

        Kazada yaralanan Yelbiz'in sosyal medya hesabından 'Bulutsuzluk Özlemi'nin 'Yine Düştük Yollara' isimli şarkıyla paylaşımda bulunduğu görülmüştü. Ayper Yeliz, gönderisine ise, "İzmir-Bodrum yolundayız. Yarın Çökertme'den özleyenlerini delirtiriz" notunu düşmüş.

        5

        Ünlü isimler de Yelbiz'in hayatını kaybetmesinin ardından üzüntülerini dile getirmişti. Hakan Yelbiz'in meslektaşları acı haberin ardından paylaşımlarda bulunmuştu.

        HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ

        Sevdiklerimizin kıymetini yaşarken bilelim. Son vedanın ne zaman olacağını hiçbirimiz bilemiyoruz. Çok üzgünüm Hakan Yelbiz...

        6

        ZAFER ALGÖZ

        Hakan Yelbiz, bir trafik kazasıyla uçtu gitti dünyamızdan... Yetenekli kardeşim; mekanın cennet olsun. Çok üzdün hepimizi...