Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (20 Eylül 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BAŞAK burcunda oluşan yeniay, iş, hizmet ve sağlık alanlarımızdaki olayları hızlandırabilir. Devrede olan Merkür- Neptün karşıt açısıyla aldanmalara açık olacağız. Önemli görüşmelerden kaçınalım. Düşüncelerimiz net olmayacağından detay isteyen işlerde sıkıntı oluşabilir. Ayrıca Venüs, Başak burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde eleştirel, mantıklı ve pratik davranabiliriz. Duygularımızı aktarmak ve karşı tarafa göstermek kolay olmayabilir.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, iş hayatınızdaki yeni kararlarınızı uygulamanız için sizi harekete geçirecek. Kafanızı karıştıran durumlar oluşabilir. Karşınıza gelen seçenekleri doğru ve net bir şekilde ele almalısınız.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili önemli kararları yeniay zamanı hayata geçirebilirsiniz. Söylenilenlerle yapılanlar birbirini tutmayabilir. Aldanmalara, aldatılmalara açık bir dönemdesiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile alanlarınızda bir yeniay yaşayacaksınız. Dağıtıcı, aldatıcı, kararsız etkilerle yeniliklere imza atarken karşınıza bazı sıkıntılar gelebilir. Yeniliklere kalkışırken kafa karışıklığına dikkat edin.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Satış, reklam, pazarlama, ulaşım ve öğrenim alanlarınızda önemli adımlar devrede olabilir ama koşulların netliğinden emin olmalısınız. Yakın çevrenizdeki aldatıcı durumlara dikkat edin.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, maddi konularda atılacak yeni adımlar için sizi harekete geçirebilir ama yanıltıcı etkiler nedeniyle parasal konularda dikkatli olmalısınız. Bazı koşulların net olmaması sizi zorlayabilir.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli bir yeniay içindesiniz. İlişkinizde yaşadığınız sorunlar size yeni kararlar aldırabilir. Önemli kararlar almaya yatkınsınız ama özel hayatınızdaki yanıltıcı durumlar kafanızı karıştırabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli adımlarınız için desteklenmeyeceksiniz. Bu yüzden diğer burçların aksine bu dönemde önemli girişimlerden kaçınmalısınız. Geri plandan yürüteceğiniz işlerinizin üzerine eğilmelisiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, sosyal ortamlarınızı hareketlendirecek. Bu alanda önemli adımlar atabilirsiniz ama beklentiniz çok büyük olmamalı. Bu dönemde özel hayatınızdaki insandan kolay etkileneceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizde ve işlerinizde önemli adımlar atabileceksiniz. Karşınıza bazı fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatlara gereğinden fazla anlam yüklememeye çalışın. Bu dönemde yanılgılara fazlasıyla açık olabilirsiniz.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, yabancılarla yapılacak olan işler, seyahat, eğitim, medya, ticaret ve hukuk alanlarınızda yeni girişimleri karşınıza getirecek. Karmaşık etkiler sizi yanıltabilir, dikkatli olmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli kararlar almak isteyebilirsiniz ama maalesef gözden kaçıracağınız detaylar ileride sıkıntı yaratabilir. Maddi konularda net olun, gözünüzü dört açın, adımlarınızı çok dikkatli atın.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeniay, ilişki adımlarınızı ve kararlarınızı hızlandırabilir. Bu kararları alırken kafanızın netliğinden emin olun. Aynı durum ortaklaşa işleriniz veya taşınma kararlarınız için de geçerli olacak.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ