Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hilal Altınbilek ile Metin Hara'dan yeni fotoğraf! - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Hilal Altınbilek (30) ile yazar sevgilisi Metin Hara (39), geçtiğimiz yıl Bozcaada'da görülmelerinin ardından ilişkilerini itiraf etmişti.

        2

        AŞIKLARDAN YENİ FOTOĞRAF

        Mutlu birlikteliklerini sürdüren ikilinin tatili devam ediyor. Ünlü çiftin köpekleriyle birlikte verdikleri poz sosyal medyada paylaşıldı. Bir hayli neşeli oldukları görülen Altınbilek ile Hara'nın bu karesi takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        Ayrıca ikilinin evlilik kararı aldığı ve yakın zamanda nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

        3

        "YENİ YILA SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE GİREBİLİRİZ" DEMİŞTİ

        Öte yandan 8 ay önce objektiflere yansıyan taze aşıklara, yeni yıl planları sorulmuştu. Konuyla ilgili konuşmak istemeyen Hara, "Yeni yıl için bir planım var. Sürpriz bir şekilde girebiliriz." açıklamasını yapmıştı.

        Metin Hara'nın bu sözleri, "Yeni yılda evlilik teklifi gelir mi?" sorusunu akıllara getirmişti.

        4

        AŞIKLAR EL ELE!

        Geçtiğimiz yıl temmuz ayında hayranları tarafından Bozcaada'da birlikte görüntülenen ve adları aşk dedikodularına karışan Hilal Altınbilek ile Metin Hara, ardından Arnavutköy'deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansımıştı.

        5

        Eski aşkı Adriana Lima'yı sık sık getirdiği mekana bu kez yeni sevgilisi ile birlikte gelen Hara, özel hayatıyla ilgili sorular karşısında suskunluğunu korumuştu.

        6

        İlk kez gazetecilere yakalanan çift, kendilerini görüntüleyen muhabirleri görünce şaşkınlıklarını gizleyememişti.

        7

        Ünlü oyuncu ise sevgilisinin kendisine arabanın kapısını açtığı sırada muhabirlere sadece, "İyi akşamlar." demekle yetinmişti. Çift, ardından Metin Hara'nın otomobili ile hızla oradan uzaklaşmıştı.

        8

        ADRIANA LIMA İLE AŞK YAŞAMIŞTI

        Metin Hara, bir dönem dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla uzun süre konuşulmuştu.

        9

        "HİLAL Mİ, ADRIANA MI?" TARTIŞMASI

        Sık sık Brezilyalı model Adriana Lima'ya benzetilen ünlü oyuncunun Metin Hara ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaların ortaya atılmasının ardından sosyal medyada, "Hilal mi, Adriana mı daha güzel?" tartışması başlamıştı.

        10

        ADI KEREM ALIŞIK İLE ANILDI

        Hilal Altınbilek'in de rol arkadaşı Kerem Alışık ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Alışık da söz konusu iddiaları, "Asla böyle bir şey yok." diyerek reddetmişti.

        İkili hakkında daha sonra da, Beykoz'da ev kiraladıkları ve beraber yaşadıklarına ilişkin bir iddia ortaya atılmıştı. Alışık basına yansıyan haberlerden sonra sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

        11

        Ünlü oyuncu, "Yine 'iddiaya göre denilerek yine aynı yakıştırma, doğruyu yansıtmayan biçimde yapılmaya devam ediyor. O zaman insan da mecburen aynı açıklamayı yapmak zorunda kalıyor. Bazen sen ne söylersen, ne kadar söylersen karşındakinin anlamak istediği kadar kalıyor sözlerin. Söz söz olalı böyle eziyet görmemiş oluyor. Halbuki biraz anlayıp, dinlemeye çalışılsa, biraz incelik gösterilse incinmeyecek insanın yüreği ama bu durumda sabırla, dirençle aynı sözü bir kere daha tekrarlamak ve söze devam etmek gerekliliği oluşuyor. O zaman son söz şöyle; biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşık iki arkadaşız, hepsi bu." demişti.

        Fotoğraflar: Instagram, Reuters

        12
        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ