Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İbrahim Büyükak-Nurdan Büyükak çiftinin bebekleri Aslan Oktay 2 aylık oldu - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu ve sunucu İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu bir evlilikleri olan çift, haziran ayında ilk bebeklerini kucağına almıştı.

        2

        İlk kez annelik duygusunu yaşayan Nurdan Büyükak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oğlu Aslan Oktay'ın 2 aylık olduğunu duyurdu.

        3

        "ANNESİNİN STARI"

        Oğlunun fotoğraflarını yayınlayan Büyükak, gönderisine, "Annesinin starı, 2 aylık oldu." notunu düştü. Nurdan Büyükak'ın paylaşımı takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        4

        "ÇOCUKLAR UYUYOR"

        Anne Büyükak, geçtiğimiz günlerde de eşi ve oğlunun fotoğrafını yayınlamıştı. Nurdan Büyükak, bu paylaşımında da "Çocuklar uyuyor." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "YEMEDİM, YEDİRDİM!"

        Sosyal medya hesabından esprili paylaşımlarda bulunan İbrahim Büyükak da geçtiğimiz haftalarda oğluna biberonla süt içirirken çekilen karesini, "Yemedim, yedirdim!" notuyla yayınlamıştı.

        6

        "BEBEĞİ BİRAZ FAZLA MI SAHİPLENMİŞİM?"

        Daha sonra ünlü oyuncu, Aslan Oktay ile hastane odasında verdiği pozda da "Bebeği biraz fazla mı sahiplenmişim?" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "SENİ ÇOK SEVİYORUZ"

        İbrahim Büyükak, eşinin doğum haberini ise,"Oğlumuz 'Aslan Oktay' dünyaya geldi. Kendisinin de, annesinin de sağlığı iyi çok şükür. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederiz. Canımız oğlumuz seni çok seviyoruz." sözleriyle duyurmuştu.

        8

        "OĞLUMUZLA İLK SELFIE'MİZ"

        İkili, bebeklerinin cinsiyetini de Instagram'dan açıklamış ve "Oğlumuzla ilk selfie'miz..." sözlerini paylaşmıştı. Ünlü çifte, Berkay ve Murat Dalkılıç başta olmak üzere pek çok isimden tebrik mesajı gelmişti.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ