Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İpek Filiz Yazıcı'dan kardeşi Duru'ya: İyi ki doğdun, seni seviyorum - Magazin haberleri
        1

        Son dönemin yıldızı parlayan genç oyuncularından olan İpek Filiz Yazıcı'nın kardeşi Duru, yeni yaşına bastı. Yazıcı, kardeşinin doğum gününü kutladı.

        2

        "İYİ Kİ DOĞDUN"

        Birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan İpek Filiz Yazıcı, kardeşine olan hislerini dile getirdi. Ünlü oyuncu, gönderisinde, "İyi ki doğdun, seni seviyorum" ifadelerine yer verdi.

        3

        "ÇOK SEVİYORUM"

        Duru Yazıcı ise doğum gününü kutlayan ablasına, "Çok seviyorum, çok" mesajıyla karşılık verdi.

        4

        Onlar televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri... Her adımları takip ediliyor. Zaman zaman aileleri de merak konusu oluyor. Bazılarının kardeşlerine göre çok farklı bir hayatları var... Bazıları da onların izinden giderek kardeşleriyle aynı sektörde boy gösteriyor...

        5

        Engin Akyürek'in kardeşi Eren Akyürek ile yan yana olduğu bir fotoğraf ünlü oyuncunun hayranları tarafından paylaşıldı. Ağabey ve kardeşin birbirine benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

        6

        Aras Bulut İynemli’nin ağabeyi de ünlü bir isim. Orçun İynemli kardeşi kadar göz önünde bulunmasa da tiyatro ve dublaj camiasında adından söz ettiren isimlerden.

        7

        Ekranların başarılı iki ismi Aytaç Şaşmaz ve İsmail Ege Şaşmaz da kardeş olan ünlüler arasında. Zaman zaman aynı projelerde de yer alıyorlar.

        8

        Türk sinemasının efsane ismi Bilal İnci’nin torunları olan Ayça ve Ayçin İnci de ünlü kardeşlerden. Ayça, Ayçin’den 2 yaş büyük. İkisi de kamera önünde başarılarıyla söz ediyorlar.

        9

        Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi de kendisi gibi ünlü bir isim. Senarist ve yazar Can Yılmaz'ın; dizi yazarlığı, skeç, tiyatro gibi birçok projede imzası bulunuyor.