Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Irina Shayk, Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia ile tatilde - Magazin haberleri
        1

        Şeyma Subaşı, 2018'de Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından İtalyan Guido Senia ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çift, yaklaşık 2 yıl birliktelik yaşadıktan sonra ayrılık kararı almıştı. DJ'lik ve organizatörlük yapan Senia, önceki gün Rus model Irina Shayk ile Ibiza'da denize girerken görüntülendi.

        2

        HEM TATİL, HEM İŞ GEZİSİ

        Gün boyu plajda arkadaşlarıyla sohbet eden ikili, sıcaktan bunalınca kendilerini serin sulara bıraktı. Senia ile Shayk'a, ünlü fotoğrafçılar Riccardo Tisci ve Mert Alaş da eşlik etti.

        3

        Shayk'ın, kahverengi bir bikini tercih ettiği görüldü. Reklam yüzü olduğu markanın çekimleri için Ibiza'da bulunan ünlü model, denizden sonra güneşlenmek için şezlonguna doğru yol aldı.

        4

        Plaj sonrasında Ibiza sokaklarında kısa bir yürüyüş yapan Guido Senia ile Irina Shayk'ın o anları objektiflere böyle yansıdı.

        5

        KANYE İLE YAKINLAŞTI

        Ünlü oyuncu Bradley Cooper ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmayan Rus model Irina Shayk'ın (35), şimdilerde Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan Amerikalı rapçi Kayne West ile aşk yaşadığı konuşulmuştu.

        6

        "SADECE ARKADAŞLAR"

        Ancak konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan West ve Shayk'a yakın bir kaynak, geçtiğimiz günlerde ikili hakkında çıkan ilişki iddialarını yalanlamıştı.

        7

        Page Six’e konuşan bir kaynak, Irina Shayk'ın Kanye West'e karşı duygularını anlatırken, "Irina, Kanye'yi arkadaşça seviyor ve onunla bir ilişki yaşamak istemiyor." demişti.

        8

        "BUNU AÇIKLAMAK İSTEMİYORUM"

        Geçtiğimiz aylarda özel hayatı hakkında neden konuşmadığını anlatan Shayk, "Eski ilişkim tamamen benimle alakalı bir durumdur ve özeldir. Bunu açıklamak istemiyorum çünkü içimde yaşadığım şeyler. Bir çocuk yetiştirmekle çok meşgulüm. Eğer insanlar benimle ilgili yazmak isterlerse, yaparlar ama ben kendi hayatıma ve arkadaşlarıma odaklandım. Geri kalanı gürültü" demişti.

        9

        CRISTIANO RONALDO İLE AŞK YAŞAMIŞTI

        Irina Shayk, ayrıca 2010'da da dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile birlikteliğe başlamıştı. 2015 yılına kadar aşk yaşayan çiftten Irina, Ronaldo hakkında çıkan ihanet haberlerinden sonra ayrılık kararı almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ