Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Işın Karaca kızı Mia'nın yaşadığı korku dolu anları anlattı
        1

        Işın Karaca, kızı Mia'nın biyolojik babası Sedat Doğan'dan korktuğunu anlatarak, "Açıklamalarından sonra hukuki süreci başlattım" dedi.

        2

        Ünlü şarkıcı, kızının kendisine "Beni ona yatılı yollamayacaksın değil mi anne?" sorusunu sorduğunu söyleyedi.

        Karaca, 2. Sayfa'ya şu açıklamaları yaptı:

        Türkiye Cumhuriyeti devleti bana çocuğumu korumakla yükümlü olduğumu söylüyor. Geri kalan, konuşulan, söylenilen lafların hiçbirinin hükmü yoktur. Benim tertemiz hayatımı kimsenin kendini aklaması için kullanmasına müsaade etmiyorum.

        3

        Kızımın biyolojik babası bana dava açma hakkına sahiptir, dilediği zaman bu davayı açabilir. Ancak benim kızıma şu anda yaptığı gibi psikolojik olarak baskılar yapamaz. Bu kadına şiddettir, olmayan şeyleri anlatmak yalan dolan iftira… Maddi manevi her türlü hukuksal hakkımı kullanacağım.

        4

        Sen ortadan kaybol, yıllar sonra gel kendini aklamak üzere Işın Karaca markasını kullan böyle bir dünya yok. Herkes elini vicdanına koysun böyle hikâyeler uydurmakla olmaz. Ne diyeceğimi bilmiyorum artık.

        5

        Mia sekiz yaşında ve bu çocuk okula gidiyor. Biraz insaflı olun. Madem o kadar babaydın sen burada yıllarca kaldın, dün gitmedin ki birde uydurma hikâyeler çıkardın. Burada hukuk var, ben çocuğumu korumakla hükümlüyüm.

        6

        Benim tek yapacağım şey de hep kendi kadınlık onurumu korumak. Kimse benim namusuma laf edemez. Avukatım bu konu üzerinde çalışmalara başladı.

        7

        Mia çok korkuyor gelmesinden. Türkiye’ye dönmesinden çok korkuyor. ‘Ben onu görmek istemiyorum, ben onu tanımıyorum anne’ diyor. ‘Beni ona yatılı yollamayacaksın değil mi anne?’ diye bana soruyor.

        8

        Senin çocuğun sana böyle bir şey soruyorsa sen de cevap vermek zorundasın çok sakin durmaya çalışıyorum. Konu benim kızım Türkiye Cumhuriyeti soyadını bile değiştirmiş. Benim çocuğumun başı eğildi.

        9

        NE OLMUŞTU?

        Tuğrul Odabaş, Işın Karaca'nın Sedat Doğan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Mia ile birlikte bir fotoğrafını paylaşmıştı. Odabaş, yayınladığı kareye, şu notu düşmüştü:

        Sevgi neydi? Sevgi emekti! Sevgi yoksunu bir kalp bu dünyada ki insanoğluna verilmiş en büyük cezadır bence. Düşünsene; hiçbir şeyi sevemiyorsun. Ellerin bir çiçeğe dokunmaktan mahrum kalmış, kalbin kan pompalamak dışında hiçbir şey bilmiyor. Ya gözlerin? Sadece bakıyor ve emeği sadece ekmek zannediyorsun.

        Sokakta gördüğünüz kediyi, dedikoducu teyzeyi, evdeki avizeyi, kokoreç işkembeyi, Şişli Osmanbey'i, kısaca yolu sizinle kesişmiş her şeyi, herkesi sevin ve sevdikleriniz için emek sarf edin. Seni seviyorum kızım.

        10

        Bu paylaşımı gören Sedat Doğan ise, Odabaş'a, "Şov yapamazsın" diyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

        Ben rahatsız olursam, rahatsız ederim. Beni tanıyanlar bilir. Şimdi Tuğrul, efendi olacaksın, adam olacaksın, dans etmeyeceksin. Ben dansı çok iyi bilirim, sana gerekirse samba da öğretirim.

        11

        Benim kızımın fotoğraflarını alıp Instagram’da, orada burada kullanıp, Türk halkının duygularıyla oynayıp, bir baba figürü yaratıp sahnelerde şov yapamazsın. Arada okyanuslar da olsa ben senin o sahnenin ışıklarını kapatırım. Adam ol, sessiz ol, efendi ol.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ