Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika! Düğün değil, sanki savaş! İstanbul'da terör estirdiler - Haberler
        .png
        .png

        İstanbul’da geçtiğimiz Pazar günü saat 15.30 sıralarında düğün için toplanan lüks otomobilli bir grup, damatla birlikte Sefaköy’e giderek gelini evinden aldı.

        Burada bir süre bekleyen magandalardan biri, eline aldığı tabanca ile binaların arasında güpegündüz havaya defalarca ateş açtı. Ardından grup, salona gitmek üzere konvoy halinde E-5 karayoluna çıktı.

        TRAFİĞİ KESİP ABARTI EGZOZLA GÜRÜLTÜYAPTILAR

        Gelin arabası haline getirilen cipin sürücüsü, araca bağlı olan polis sirenini açarak yolda seyrederken, arkadaki sürücülerdenbiri karayolunda meşaleyakıportalığı dumana boğdu. Florya mevkisine ulaştıklarında ise araçları durdurarak yolu trafiğe kapattılar.Trafikte yapmadıklarını bırakmayan grup, araçlarındaki abartı egzozlarla çevreyi dumana boğdu.

        REKLAM

        KARAYOLUNDA TABANCALARLA ATEŞ AÇTILAR

        Bununla da yetinmeyen gruptan bir kişi karayolundaseyrettikleri esnada silahla defalarca ateş açtı. Alt geçide girdikleri sırada da ateş eden magandalar, trafiği birbirine kattı. Dörtlü sinyalleri yakarak yavaş bir hızda seyreden grup, karayolunda uzun araç kuyruklarının da oluşmasına neden oldu.

        İstanbul caddelerinde kaosa sebep olan grup o anları kaydedip, sosyal medyadan yayınladı.

        O MAGANDALAR YAKALANDI

        Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, mega kentte adeta terör estiren grubu yakalamak için çalışma başlattı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

        Gözaltına alınan şüphelilerin "kasten yaralama, güveni kötüye kullanma, fuhuşa teşvik, uyuşturucu madde kullanmak mala zarar verme" suçlarından suç kayıtları olduğu tespit edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ