Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İFTARPROGRAMINA KATILDI

        AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında EBSO tarafından Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Programında AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye başkan adayı İsmail Çiftçioğlu, Cumhur İttifakı Çiğli Belediye Başkan adayı Murat Gökçekaya ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cem Karace de yer aldı.

        ‘DESTEK TALEPLERİNİ GECİKTİRMEDEN HAYATA GEÇİRDİK’

        AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, iftar sonrasında yaptığı konuşmada İzmir’e ekonomik fayda sağlayan herkesin, her grubun, her firmanın faaliyetlerini değerli bulduklarını belirterek, “4 dönemlik milletvekilliğim sürecinde her bir İzmirlinin talebine çözüm üretmeye çalıştım. Buca metrosu projesinde, Karşıyaka Çiğli tramvay hattında, Çiğli Arıtma Tesisinin 4. Ünitesinde, Konak tünelinde, Yeşillik Caddesi’nde ve daha nicelerinde İBB yönetiminin destek taleplerini çok geciktirmeden hayata geçirmek nasip oldu." ifadelerini kullandı.

        ‘SOKAK SOKAK GEZEREK PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ’

        Seçim çalışmaları kapsamında, sokak sokak gezdiğini belirten Hamza Dağ, konuşmasına şöyle devam etti:

        “Bu kutlu yolda 2 ayı aşkın bir süredir ‘daha fazladan’ kastımızın ne olduğunu anlatıyoruz. Şehrimizin kangren haline gelmiş sorunlarına karşı üzerinde titizlikle çalıştığımız çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Ulaşımdan altyapıya, dönüşümden sosyal desteklere, spordan kültüre, tarımdan turizme kadar hemen her alanda şehrimiz için kurduğumuz hayallerimizi anlatıyoruz. Evlatlarımızdan şehrimizin hanımefendilerine, işçisinden emeklisine, esnafından çiftçisine her kesimi ve her meslek grubunu kapsayan, her bir hemşehrimizin hayatına dokunacak projelerimizi sokak sokak, cadde cadde gezerek anlatıyoruz."

        İZBAN YER ALTINA ALINACAK

        Hamza Dağ, İzmir’in kangren sorunlarını çözdükten sonra İZBAN’ı yer altına almanın İzmir’e en büyük iyilik olacağını söyledi. İzmir’in 1294 mahallesinde ayak izinin olduğunu belirten Hamza Dağ, “Bu projeleri buna göre çalışmış, üzerinde düşünmüş, bunlar olması gerekiyor. 5 yılda ne kadar yaparız bilemem ama yapılması gerekiyor. Bırakın başka konularla kendinizi meşgul etmeyi, sırf belediye başkanlığını kazanmak için insanların kafasını başka yerlerle konsantre etmeyin alın projeler orada bunu konuşalım. Tabii ki konuşmak kolay, yapmak zordur. Ancak yapmak zorundayız, başlamak zorundayız. Bekleyecek değiliz, şehrin görüntü noktasındaki en kritik yerlerden başlayacağız, gerisinin geleceğinden hiç şüphem yok. ‘Biz İzmir’iz başarabiliriz’ sloganını ben buldum. Başarabiliriz deki kasıt, ‘Biz İzmir’iz, bu işleri sonuna kadar başarabiliriz.’ Bu şehrin potansiyelini hayata geçirebiliriz. Bunu başardığımız da her çeyrek büyümeye ülkede 0.5 ile 1 ekleyin." dedi.

        Program, katılımları dolayısıyla Hamza Dağ’a takdim edilen hediyenin ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler