Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 4'üncü Grup'un 26'ncı haftasında son 3 maçını kazanıp tırmanışa geçen Bergama Sportif, evinde lider Adana 1954 FK'ya 3-1 yenilerek galibiyet serisini bitirdi.

        Adana temsilcisi maçın 24'üncü dakikasında Mehmet'le öne geçti: 0-1. Leyis, 33'üncü dakikada Adana 1954 FK takımının ikinci golünü kaydetti: 0-2. Bergama Sportif, 42'nci dakikada Güven'le farkı bire indirip umutlandı: 1-2. Adana 1954'ün ilk golünü atan Mehmet 58'inci dakikada bir kez daha fileleri sarstı: 1-3. Kalan dakikalar sonucu değiştirmedi, Adana 1954 şampiyonluk yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

        Bu sonuçla 56 puana yükselen Adana 1954 bir üst lige yükselebilmek adına büyük avantajın sahibi oldu. Bergama Sportif ise 28 puanda kalıp orta sıralarda yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler