Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe maçları: Fenerbahçe'nin konuğu Adana Demirspor - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında bu akşam sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Ligde oynadığı son 5 müsabakayı kazanan sarı-lacivertliler, milli ara öncesinde konuk olduğu Trabzonspor'u 3-2 ile geçmişti. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 79 puanla 2. sırada girdi.

        2

        Fenerbahçe'de İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş ve Fred, Adana Demirspor maçı kadrosuna alınmadı.

        3

        Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Osayi-Samuel ile tedavisi devam eden Joshua King de mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca hafif ağrıları bulunan Cengiz Ünder'in durumuna maç saatinde teknik heyet tarafından karar verilecek.

        4

        SINIRDA 9 İSİM

        Fenerbahçe'de 9 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde; Jayden Oosterwolde, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Michy Batshuayi, Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu ile Sebastian Szymanski, oynamaları ve kart görmeleri durumunda Karagümrük deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

        5

        MUHTEMEL 11

        Livakovic

        6

        Mert