Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Arkas Spor Kulübü Basın Sözcüsü Uğur Özden, A Milli Erkek Voleybol Takımı aday kadrosuna Arkas Spor'dan 7 sporcunun çağrıldığını bildirdi.

        Özden, yaptığı yazılı açıklamada, A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın aday kadrosunda, Arkas Spor'dan Muzaffer Yönet, Adis Lagumdzija, Burak Mert, Gökhan Gökgöz, Yiğit Gülmezoğlu, Mert Matic ve Mustafa Koç'in yer aldığını aktardı.

        Takımlarından 7 oyuncunun milli takıma davet edilmesinin mavi-beyazlı kulübün altyapıya verdiği önemi gösterdiğini belirten Özden, şunları kaydetti:

        "Altyapı ve spor okullarımızda voleybola ilk adımı atan sporcuların aldıkları doğru eğitimler sonrası milli takım kadrolarında yer alması bizlerin ne kadar doğru işler yaptığını gösteriyor. 7 oyuncumuzun A Milli Erkek Voleybol Takımı kadrosunda bulunarak ay-yıldızlı formayı giyecek olması bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler