Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Konak ilçesinde, oyuncak tüfekle bir kişinin parasını gasbettiği öne sürülen 4 şüpheliden ikisi tutuklandı.

        Polis merkezine başvuran D.A. (23), 10 Nisan'da park halindeki hafif ticari aracında bulunduğu sırada aracına gelen ve elinde tüfek bulunan kişilerce 3 bin 800 lirasının gasbedildiğini ihbar etti.

        Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kimliğini belirlediği şüpheliler B.D. (19), S.Y. (21), U.Y. (20) ve H.B'yi (22) Çeşme ilçesinde, olayda kullandıkları ve oyuncak olduğu tespit edilen tüfekle gözaltına aldı.

        İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.D. ve U.Y. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Olay anı, bölgedeki güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde, bir otomobilden inen iki kişinin park halindeki hafif ticari araca doğru koşması, ardından ellerindeki tüfeği göstererek araçtaki kişiyi darbetmesi yer alıyor. Görüntülerde, şüphelilerin otomobile binerek bölgeden uzaklaşması da bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler