Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ödemiş ilçesinde, dünyayı etkisine alan yeni tip korona virüs (Covid19) salgını nedeniyle alternatif pazaryerleri oluşturuluyor.

        İlçe merkezinde cumartesi günleri kurulan büyük pazarın yükünü hafifletmek için Zafer Mahallesi’nde kurulmaya başlayan yeni pazar yerinin ardından Tekstil Mahallesinde de pazar kurulması konusunda oda başkanları ve muhtarlarla görüşme yapıldı. Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, Gıda Maddeleri Odası Başkanı Hülya Çavuş, Terziler Odası Başkanı Hüseyin Döner, Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaceviz, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş, Zabıta Müdürü Ali Palamut’un yer aldığı heyet, tekstil mevkiinde incelemelerde bulundu.

        Belediye başkan yardımcısı Özay Kaptan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusundaki taleplerini, ilgili sivil toplum örgütleri işbirliği ile çözüm bulmaya çalışıyoruz. Cumartesi dışında, kent merkezindeki her bölgenin ihtiyacını karşılayacak, farklı günlerde semt pazarları kuruluyor. Pandemi koşullarını da göz önünde bulundurarak, Tekstil mevkiinde pazaryeri oluşturulması konusunda çalışmalara başladık. Yaptığımız incelemelerde 1350 Sokak’taki alan uygun bulundu. Müracaatlar 1 Aralık 2020 tarihine kadar zabıta müdürlüğümüz tarafından alınacaktır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler