Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA)FIBA Şampiyonlar Ligi F Grubu'ndaki zirve mücadelesinde temsilcimiz Pınar Karşıyaka, yarın lider Brose Bamberg'i ağırlayacak.

        Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki mücadelenin hava atışı saat 20.00'de yapılacak. Bu sezon gruba İspanya'da Bilbao Basket deplasmanındaki 81-72'lik galibiyetle başlayan Kaf-Kaf, ikinci hafta Fortitudo Bologna'yla oynaması gereken karşılaşma takımdaki koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendikten sonra Bamberg'e Almanya deplasmanında 83-82 yenilmişti. İlk 2 sıradaki ekiplerin son 16 Turu'na kalacağı grupta 3'te 3'le liderlik koltuğunda oturan rakibi önünde deplasmandaki ilk sınavda Avrupa'daki 14 maçlık tarihi galibiyet serisi de son bulan Kaf-Kaf, hem rövanşı almaya hem de liderlik için iddialı konuma gelmeye çalışacak. DHA-Spor Türkiye-İzmir

        2020-12-22 11:35:21

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler