Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk Belediyesi, kentte yaşayan kadınların hayatını kolaylaştırmak için bu yaz da salça makinesini kent merkezi ve köylere götürüyor. “Ezilenler domates olsun, siz keyfinize bakın” sloganıyla Selçuk Belediyesinin geleneksel uygulamalarından biri olan salça makinesi, 1 Ağustos’tan itibaren köylerde ve kent merkezinde yer alan mahallelerde olacak.

        Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in projesi olan, geçmiş yıllarda kadınların memnuniyeti ile karşılanan salça makinesi, bu yıl da belirlenen tarihlerde kent merkezinde ve köylerde yerini almaya hazırlanıyor. Kış hazırlıkları içinde önemli bir yer tutan salça yapımını kolaylaştıran salça makinesi, belirtilen tarihlerde 09.0016.00 saatleri arasında köylerde ve merkez mahallelerde olacak.

        Tarihler şu şekilde belirtildi: 12 AğustosZeytinköy, 34 AğustosBarutçu, 5 AğustosSultaniye, 8910 AğustosZafer, İsabey ve 14 Mayıs mahalleleri, 1112 AğustosHavutçulu, 1516 AğustosGökçealan, 171819 AğustosAtatürk ve Cumhuriyet mahalleleri, 2223 AğustosBelevi, 2425 AğustosAcarlar, 2629 AğustosŞirince, 31 Ağustos1 EylülÇamlık.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler