Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Justin Timberlake eşi Jessica Biel’den özür diledi: Pişmanım - Magazin haberleri
        1

        Adı günlerdir ihanet haberleriyle gündeme gelen Justin Timberlake beklenen açıklamayı yaptı.

        2

        38 yaşındaki Timberlake, Instagram’da paylaştığı özür metninde, Palmer filmi setinde birlikte çalıştıkları 31 yaşındaki oyuncu Alisha Wainwright ile aralarında bir şey olmadığını belirterek, yaptığı hareketten dolayısı karısı Biel’den kendisini affetmesini istedi.

        3

        “Dedikodulardan olabildiğince uzak duruyorum ama ailem için, sevdiğim insanları incittiği için son söylentilerin önemli olduğunu hissediyorum” diyen Timberlake, “Birkaç hafta önce şiddetli bir şekilde yargılandım ama netleştireyim, rol arkadaşımla aramda hiçbir şey olmadı” ifadesini kullandı.

        4

        Timberlake, geçen hafta Palmer filmindeki rol arkadaşı Alisha Wainwright ile New Orleans’ta bir barın balkonunda birlikte görüntülenmişti. Aldatma iddiası, ikilinin el ele tutuşurken ve Wainwright’ın elini Timberlake’in dizine koyarken görüntülenmesinin ardından çıkmıştı.

        5

        Timberlake açıklamasında, “O gece çok fazla alkollüydüm ve davanışımdan dolayı pişmanım. Daha iyi tanınmalıydım” ifadesini kullandı.

        “Bu, oğluma sunmak istediğim bir örnek davranış değil” diyen Timberlake, “Onları bu utandırıcı duruma soktuğum için harika karımdan ve ailemden özür diliyorum. Elimden geldiğince en iyi eş ve baba olmaya odaklanıyorum. Ama bu davranışım, o çabaya yakışmadı” ifadelerini kullandı.

        6

        Timberlake ayrıca, “Palmer filminde çalışmaktan inanılmaz gurur duyuyorum. Bu filme devam etmeyi iple çekiyorum ve insanların seyretmesi için heyecanlanıyorum” ifadesine yer verdi.

        7

        Hafta sonu ortaya çıkan aldatma haberlerinin ardından, Alisha Wainwright’ın sözcüsü Us Weekly’ye konuşarak, “Bu dedikoduların bir geçerliliği yok. Birlikte bir proje üzerinde çalışıyorlar” demişti.

        8

        Justin Timberlake, eşi Jessica Biel’le ilgili her fırsatta, “O beni ve hayatımı değiştirdi” açıklaması yapıyordu.

        9

        Ocak 2007'de ilişki yaşamaya başlayan ikili, Aralık 2011'de nişanlandı, 19 Ekim 2012'de de İtalya’da evlendi. Timberlake ve Biel çiftinin dört yaşında Silas adında bir oğlu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ