Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor 2019 yarışmacısı Kaan Güvenilir kimdir, kaç yaşındadır?

        “Hedeflerimin peşinden koşan bir insanım.” sloganı ile İstanbul’dan katılan Azim Kaan Güvenilir 29 yaşında spor ile ilgileniyor.Survivor’a kendini sınamak için katılıyor. Azim Kaan Güvenili,fitness ile başlamış, süper amatörde futbol ile uğraştığını açıklamıştı. Survivor onun en büyük hedefleri arasında yer alıyor. Peki,2019 Survivor yarışmacısı olan Azim Kaan Güvenilir kimdir? Azim Kaan Güvenilir kaç yaşında, nereli?

        KAAN GÜVENİLİR KİMDİR?

        Evleneceksen Gel isimli evlendirme programı ile tanınanAzim Kaan Güvenilir1990 doğumludur. 2017 yılında yarışma sonucunda nişanlandığı Solmaz Çiros ile birlikte TV8 ekranlarında yayınlanan olan Aşk-ı Roman isimli dizide başrolde yer almıştır. Anne ve babası ayrıdır, 9 kardeşi vardır.

        Azim Kaan Güvenilir kendisini şöyle anlatıyor ; Sporu sevmemiz aileden geliyor. Fitness ile başladım, süper amatörde futbol oynadım. Survivor benim en büyük hedefimdir. Kendimi çok iyi ifade edebileceğimi düşünüyorum. Atışlarıma çok güveniyorum ve el becerim iyidir. Mental olarak da kendime güveniyorum Sadece aç kalmakla ilgili kendime güvenemiyorum. Sınırlarımı Survivor'da zorlamak istiyorum. Yatakta değil yerde yatmak istiyorum, aç olarak yarışmak istiyorum. Kendimi sınama istiyorum açıkçası. Çok çabuk parlayabiliyorum ama hiç bir zaman adam satmam. En büyük hayalim Survivor'a sınırlarımı zorlamaya gidiyorum ama beni kim zorlayacak onu bilemiyorum.

        SURVIVOR KAAN GÜVENİLİR TANITIM

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ