Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Zam geldi! Bakan Kurum açıkladı: Kentsel dönüşüm kira desteği arttı! Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar, kaç TL, lira oldu? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Kentsel dönüşümde kira yardımı araştırmaları hız kazandı. Bakan Kurum açıklamasında evleri yıkılıp yeniden yapılacak vatandaşlar için sevindirici haberi verdi. Firma ve belediyelere verilen desteğin de arttıldığını belirten Bakan Kurum'un son dakika açıklamalarını sizler için derledik. İşte ayrıntılar...

        2

        YENİ KONUT KAMPANYASI EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

        Bakan Kurum, Esenler'de basın kuruluşların temsilcileriyle bir araya geldi. 19 Ağustos'ta Esenler'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla sahiplerine teslim edilecek 2 bin 30 konut hakkında bilgi veren Bakan Kurum, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

        3

        Kurum, detaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı yeni konut kampanyasının Eylül'de başlayacağını açıkladı. Bakan Kurum, kampanyaya Emlak Konut koordinesinde tüm sektör temsilcilerinin katılacağını ifade etti.

        4

        KENTSEL DÖNÜŞÜM KİRA DESTEĞİ NE KADAR OLDU?

        Kentsel dönüşümde desteğin artacağını da kaydeden Kurum, kira desteğinin 1150 liradan 1500 liraya çıkarılacağını kaydetti.

        5

        Kurum, firmalara da verilen 400 bin liralık desteğin 600 bin liraya yükseltildiğini belirtti. Bakan Kurum belediyelere de yüzde 50'ye kadar faiz desteği verileceğini vurguladı.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ