Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kit Harington: Oynayacağım Marvel karakterini Google'ladım - Magazin haberleri
        1

        'Game of Thrones' dizisinde canlandırdığı 'Jon Snow' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran İngiliz oyuncu Kit Harington, 'Marvel' filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

        2

        Jimmy Fallon’un 'The Tonight Show' adlı programına katılan Harington, 'Eternals' filminde rol aldığı 'Kara Şövalye Dane Whitman'la ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

        3

        "OYNAYACAĞIM KARAKTERE GOOGLE'DAN BAKTIM"

        34 yaşındaki oyuncu, "Bana senaryo gönderilmedi. Sadece, 'Bu senin oynayacağın karakter.' denildi. Ben de 'Tamam.' dedim. Sonra karaktere, Google'a baktım. Bu, kimi oynayacağını anlamanın harika bir yolu." diye konuştu.

        4

        "JON SNOW' KARAKTERİNE BENZİYOR"

        Kit Harington, araştırmasının sonucunda 'Eternals'ta oynayacağı karakterin 'Game of Thrones'ta canlanırdığı 'Jon Snow' karakterine çok benzediğini fark ettiğini dile getirdi.

        5

        SETTE AŞIK OLDULAR

        Öte yandan Harington, kendisi gibi oyuncu olan Rose Leslie ile 'Game of Thrones' dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, 2018 yılında evlenmişti. Ünlü çift, geçtiğimiz yıl oğullarını kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ