Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kutsi'nin evliliğine eski sevgilisi Feyza Çıpa'dan SON DAKİKA yorumu - Magazin Haberleri
        1

        Şarkıcı ve oyuncu Kutsi, yaklaşık 8 yıl aşk yaşadığı sevgilisi Feyza Çıpa'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra, rol aldığı dizideki çocuk oyuncunun annesi Sibel Ülker ile aşk yaşamaya başlamıştı.

        2

        Sürpriz nikah sonrasında Feyza Çıpa'nın ne diyeceği merak konusu olmuştu. Çıpa’nın sanılanın aksine bu evliliğe çok sevindiği ortaya çıktı.

        3

        "HERKES MUTLU OLSUN"

        “Huzur Sokağı” dizisinde ikilinin aşkının en yakın tanığı olan oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu, Feyza ile aralarında geçen diyaloğu 2. Sayfa’ya anlattı:

        Kutsi’nin evleneceğini Feyza’dan duydum. Nikahtan kısa bir süre önce beni aradı. “Kutsi kiminle evleniyor, biliyor musun? Haydi tahmin et” dedi. Ben de isim sayıyorum, tabii bilemedim. Ama evlenmesine sevindim. Feyza da çok mutluydu, “Herkes mutlu olsun” dedi. Asla hiç üzülmedi. Keyfi yerinde.

        4

        Sürpriz aşk Sibel Ülker'in Instagram'daki profil fotoğrafıyla ortaya çıkmıştı.

        5

        Feyza Çıpa, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Kutsi'den ayrıldığını şu sözlerle duyurmuştu:

        "Kutsi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki süreçte adımın onunla aynı cümlede geçmesini dahi istemiyorum ve basın mensubu arkadaşlarıma bu konuda gösterecekleri saygı için şimdiden teşekkür ediyorum."

        6

        ÇIPA İÇİN EŞİNDEN BOŞANMIŞTI

        Kutsi, Sinem Bayraktutar ile evliyken, aynı dizide rol aldığı Feyza Çıpa ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Çift dedikodulardan sonra boşandı. Kutsi, ayrılıktan sonra Çıpa ile aşk yaşadığını ilan etti.

        7

        Sinem Bayraktutar eşi Kutsi’nin ihanetinin ardından şunları söylemişti:

        “Kutsi daha önce de bana ihanet etti. Kutsi’yi ve Feyza’yı (Çıpa) suçlamıyorum. Burada tek suçlu benim, ikinci kez affettim. Bu aşka, evliliğe 15 yılımı verdim. Bir erkek hamileyken eşini terk edebiliyorsa her an herkesi bırakabilir.”

        7 yıl evli kalan Kutsi ve Bayraktutar'ın Ceylin Ada ve Lila adında iki kızı bulunuyor.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ