Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kylie Jenner ile Travis Scott'ın alışılmışın dışında bir ilişkisi var - Magazin haberleri
        1

        Ekim 2019'da ilişkilerini noktaladıklarını duyuran Kylie Jenner ve Travis Scott, yaklaşık iki yıllık aranın ardından barışmıştı. Geçtiğimiz haziran ayında, kızları Stormi ile birlikte bir bağış gecesine katılan çift, ilişkilerine yeniden şans verdiklerini duyurmuştu.

        2

        İsmini vermek istemeyen bir kaynak yakında ikinci bebeklerini karşılamaya hazırlandıkları iddia edilen Jenner ve Scott hakkında US Weekly'ye konuştu. Aynı kişi, çift için, "Kylie ile Travis'in alışılmışın dışında bir ilişkisi var." ifadelerini kullandı.

        3

        "KYLIE İLGİLİ BİR ANNE"

        Kylie Jenner ile Travis Scott'ın ilişkisini değerlendiren kaynak, Jenner'ın kızıyla çok ilgili bir anne olduğunu da sözlerine ekleyerek, ünlü ismin üç yaşındaki kızı Stormi'nin bakımıyla birinci elden ilgilendiğini belirtti.

        4

        "BİRBİRLERİNDEN BEKLENTİLERİ YOK"

        Aynı kişi, ikilinin ilişkilerinde inişler ve çıkışlar yaşadığını belirterek şu an birlikte çok iyi bir yerde olduklarını ifade etti. Söz konusu kişi, Jenner ile Scott'ın 'açık ilişki' yaşadığına dair iddialara da değinerek, "İlişkilerine bir isim vermiyorlar. Birbirlerini kız arkadaş ya da erkek arkadaş diye tanımlamıyorlar. Birbirlerinden bir beklentileri yok." ifadelerini kullandı.

        5

        KIZLARININ HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

        Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde rapçi sevgilisi Travis Scott ile birlikte kızları Stormi'nin hayalini gerçekleştirmişti. Scott, birçok yaşıtı gibi ABD'de çok yaygın olan sarı renkli okul otobüslerinden birine binmek isteyen kızı için bir sürpriz yapmıştı. Ünlü rapçi, yaşadıkları malikanenin önüne bir okul taşıtı getirmişti.

        Stormi'nin sevincine kayıtsız kalmayan 24 yaşındaki Jenner, paylaşımında, "Stormi'nin söyleyip durduğu şey, bir büyük sarı okul otobüsüne binmekti. Babası ona sürpriz yaptı." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "GERÇEK DÜNYAYLA BAĞINI KOPARMIŞ"

        Bazı kaynaklara göre ünlü rapçi, kızının sonra da canı istediği zaman binmesi için otobüsü satın almıştı. Ancak bazıları da Scott'un sarı renkli otobüsü sadece kiraladığını ifade etmişti.

        Kısa sürede yoğun ilgi gören Kylie Jenner'ın paylaşımları takipçilerini ikiye bölmüştü. Bazı sosyal meyda kullanıcıları, Jenner ile Scott'ın sahip oldukları zenginlik içinde gerçek dünyayla bağlarını kopardığını ileri sürmüştü.

        Kylie Jenner'ın hayranları da bu kadar eleştirinin abartılı bulduklarını belirtip, genç yıldızın tek amacının küçük kızını mutlu etmek olduğunu savunmuştu.

        7

        AİLEYE YAKIN KAYNAKLAR AÇIKLADI: HAMİLE!

        Öte yadan geçtiğimiz günlerde ünlü çiftten sürpriz bir haber gelmişti. Jenner'ın hamile olduğu iddia edilmişti. People dergisine konuşan aileye yakın kaynaklar, ünlü yıldızın karnının belirginleşmeye başladığını söylemişti. Jenner'ın kaç aylık hamile olduğu ve bebeğin ne zaman dünyaya geleceği ise henüz bilinmiyor.

        8

        "19'UNCU TORUNUM GELİYOR"

        Kylie Jenner'ın, cinsiyet değiştirdikten sonra Bruce Jenner adının yerine Caitlyn Jenner ismini alan babası, birkaç gün önce de Califonia'daki bir oyuncak mağazasını ziyaret etmişti. Gazetecilere 19'uncu torununun yolda olduğunu söyleyen Caitlyn Jenner bu açıklaması iddiaları daha da güçlendirmişti.

        9

        Travis Scott ile Kylie Jenner'ın aşkları 2017 yılında başlamıştı. Kylie, Tyga ile ayrıldıktan sonra Scott ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Jenner ile Scott, ilk olarak Coachella Festivali'nde birlikte eğlenmiş ve aşkları belgelenmişti.

        'AÇIK İLİŞKİ'YE YALANLAMA

        Geçtiğimiz mayıs ayında Kylie Jenner ile 29 yaşındaki Travis Scott'ın 'açık ilişki' yaşadığı iddia edilmişti. Fakat, çift bu iddiayı yalanladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ